@Selevano
Moje przytyki:
Atakowały? Atakowały. Czy poruszały kolejne kwestie jak cena z kosmosu oraz trzymanie danych na serwerach? Poruszały. Czy były w nich jedynie domysły? Nie. Czy było w nich unikanie odpowiedzi? Nie. No, ale co z tego, skoro Kamil po 8 stronach tematu w końcu zaczął jęczeć, że:
CTSG Wrote:I to bijące od Ciebie przeświadczenie, że wszystko co Ci się nie podoba jest złe, to też ujmuje Ci dużo powagi.
I że szczeniak i że coś tam jeszcze. Ale powaga? W temacie o grze komputerowej? Serio? I nie mam przeświadczenia, że wszystko, co mi się nie podoba jest złe. Po prostu wy nawet nie próbowaliście mi wytłumaczyć pewnych kwestii. Sklepik a balans i cziterzy? Milczycie. Poziom trudności i "Stara gwardia"? "A-a-ale to ma być gra dla wszystkich!". Nom, prawdziwy oldskul, Blizzard nie zapomina o fanach serii. Cena a jakość? "To moje pieniądze, co ci do tego? MNIE SIĘ PODOBA!".
Aha, ostatnia wypowiedź nie jest moja, brawo.
"Bojkot nic nie da" - gdyby ludzkość miała twoje nastawienie, to nadal mieszkałaby w jaskiniach, zbierała jarzyny i spieprzała przed dzikimi zwierzętami. Tak BTW, to nie wspominałeś już przynajmniej ze 2 razy, że odpuszczasz sobie ten temat? Ktoś tu tworzył jakieś dildo zawziętości, hm...
@Plejmer
Serio? Naprawdę denerwuje cię to, co wypisuje jakiś przypadkowy kretyn w internecie? Stay mad then.