Post Reply 
Zmiany na forum - sugestie
Author Message
Mrpati Offline
*

RE: Zmiany na forum - sugestie
@up, twój pomysł jest do niczego, dlaczego? Już takie coś było i jedyne co było to spam, ponieważ dzieciaki chciały zrobić reklamę a był wymóg ilości postów, poza tym był w tamtym dziale niezły burdel.
21-04-2013 11:32
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
pepyl Offline

No to w regulaminie wprowadzić takie coś że np. Kanały można reklamowac tylko i wyłącznie gdy ukończyłeś 15 lat (wiem że głupie ale się sprawdzi). Albo jeżeli kręcisz Minecraft to nawet się nie reklamuj. Administrator może odrzucić twoją reklamę jeśli jakość twojego kanału jest naprawdę kiepska.
21-04-2013 11:35
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Hell_Baron Offline
*

(21-04-2013 11:35 )pepyl Wrote:  (wiem że głupie ale się sprawdzi)
Wiem, że się nie sprawdzi, bo głupie.

A obecny stan rzeczy jest odpowiedni. Nie ma zbędnego spamu, administracja nie ma dodatkowej roboty, a taka ukończona seria jest jakąś tam gwarancją, że jednak użytkownik dalej będzie prowadził swoją działalność, a nie przestanie na trzech pierwszych odcinkach.

[Image: 1603387-NRO4NIQ.png]
21-04-2013 17:14
pepyl Offline

No własnie administracja nie ma roboty. Powiedz mi co tutaj jest do roboty ? Tylko banują Lanceq'a za multikonta. Taki dział na pewno zwiększył by popularność forum, bo jak wiadomo większość ludzi wchodzi TYLKO po to żeby się zareklamować. Można by wprowadzić "srogi" regulamin tego działu, a jak ktoś zareklamował kanał i nie spełnia regulaminu to dostaje jakieś ostrzeżenie albo coś. Jak kręci Minecraft to nawet niech się nie reklamuje. Jak nie ma np. wrzuconych 1000 minut materiału to niech się nie reklamuje. Takie coś na pewno by mogło. Nie było by do oceny takich kanałów co pierdzi mikrofon, autor ma 12 latek i krzyczy.
21-04-2013 19:47
LamaTiVi Offline
*

Ale po co ma się popularność zwiększyć? Na pewno nie takim kosztem.
Przy rejestracji nie wiesz ile ktoś ma wyświetleń co kręci i taka osoba założy temat, i będzie takie coś śmieciło to forum
21-04-2013 20:00
punio7 Offline
*

W doświadczenia wiem, że ze wszystkich osób zakładających tematy w tym dziale to co najwyżej połowa choć na chwilę rzuciła by okiem na regulamin. A potem trzeba bawić się w przerzucanie rzeczy do kosza i wskazywanie panu gdzie jest niezgodność, ewentualne dyskusje co do spełniania/nie spełniania warunków. Zresztą skoro w takim dziale byłby wymóg przynajmniej jednej ukończonej serii to czym się to różni od tego co jest teraz? Zresztą kto powiedział, że większa ilość to lepiej? Dobrze jak jest kilka konkretnych i rzeczowych tematów niż masa nic nikomu nie mówiących ników z YT.

[Image: 88440151.gif]
21-04-2013 20:01
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Elwood Offline
*

Quote: Kanały można reklamowac tylko i wyłącznie gdy ukończyłeś 15 lat (wiem że głupie ale się sprawdzi). 
No tak, bo przekroczenie tej magicznej bariery 15 lat sprawia, że jakość merytoryczna wzrasta.

Prawdą jest, że wiele osób myślało o forum tylko jak o miejscu na reklamę, ale bany skutecznie wybijają im to z głowy. I tak powinno pozostać, gdyż wystawia się tutaj serie Zagrajmy w, aby autor dowiedział się, co mógłby poprawić w komentarzu i tym podobne. A nie żeby się ,,wybić''.
(This post was last modified: 21-04-2013 20:07 by Elwood.)
21-04-2013 20:05
pepyl Offline

Chciałem napisać jakiś pomysł którym udało by się lekko ruszyć tym forum. Naprawdę od ostatniego miesiąca prawie nic tutaj się nie dzieje. Tylko Hydepark i żadko kiedy jakiś temat w Problemach. Co do tego działu, ustawiło by się żę np. Administrator musi zaakceptować dany temat żeby się pojawił w dziale. Ale cóż nie udało się :(
21-04-2013 20:23
Hell_Baron Offline
*

Ja tu jestem od 2 dni i nie uważam aby nic się nie działo, a bezwartościowym spamem (w postaci hord reklam) forum nie poruszysz.
A skoro wcześniej był już ten motyw i się nie sprawdził, to chyba nie ma sensu się o nim dalej rozpowiadać.

[Image: 1603387-NRO4NIQ.png]
(This post was last modified: 21-04-2013 20:49 by Hell_Baron.)
21-04-2013 20:41
pepyl Offline

To powiedzmy że taki przypadkowy zagrajmer zerknie na to forum, czym ma się zainteresować (nie chodzi mi już tutaj o Kanały zagrajmerskie) ?
Aktualności ? - No was proszę tylko 2 tematy założone w tym roku ...
Wasze zagrajmy (dział moderowany) ? - Jest taki "srogi" regulamin że mało kto się zalicza.
Departament streamów wszelakich ? - Większość ludzi nie ogląda streamów, choćby z powodu słabego neta.
Dyskusje ? - Bądźmy szczerzy większość tematów zalicza się do Hydeparku lub do kosza. Są zrobione z niechcenia po prostu żeby nabić kolejny post ...
Pomoc ? - Bądźmy szczerzy dużo problemów nie zostało rozwiązanych, mało osób "pomaga" tam.
Gry ? - Według mnie dział zalicza się do Hydeparku
Ustawka ? - Jedyny dział który może nam trochę pomóc.
Hydepark ? - Proszę was ... Najwięcej ludzi się tam wypowiada bo po prostu nie ma gdzie.
(This post was last modified: 21-04-2013 20:57 by pepyl.)
21-04-2013 20:56
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Mało gamingu na forum. Skorsez 11 6.584 08-10-2013 15:43
Last Post: Asasinek54
  Zmniana tła forum. Wilczyca 50 25.329 13-12-2012 01:36
Last Post: appareil
  Propozycja zmiany hostingu lanceq 1 1.171 17-07-2012 01:01
Last Post: lanceq
  Wdrążenie wsparcia dla Oliwii Jaworskiej, także na forum ,,ZagrajmyW''. atin5555 15 8.270 21-03-2012 15:36
Last Post: appareil
  Cenzura na forum SeedPL 6 2.691 23-07-2011 19:07
Last Post: EvilScrooge
Exclamation Regulamin forum HoGar 0 1.220 04-07-2011 15:01
Last Post: HoGar

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5