Zarabianie na YT
|
Author |
Message |
kubn2

{socialsites}
|
RE: Zarabianie na YT
(26-02-2012 18:03 )Gimper Wrote: Quote:Stary, napisz cokolwiek i ci zatwierdzą bo nikt tego nie czyta.
Bullshit.
dokładnie niestety czytają myślisz że bym nie wpisywał byle czego gdyby nie sprawdzali. Dlatego się pytam co tam trzeba wpisać by zatwierdzili.
Gimperr zakładam że zarabiasz xd -_- możesz powiedzieć co tam wpisujesz?
|
|
26-02-2012 21:12 |
|
Sou

{socialsites}
|
(26-02-2012 18:03 )Gimper Wrote: Quote:Stary, napisz cokolwiek i ci zatwierdzą bo nikt tego nie czyta.
Bullshit.
Jak przeczytają to mu i tak tego lets playa odrzucą i tyle. Wystarczy poczytać relacje ludzi którzy zgłosili się do partnera i "nagle masowo YT zaczął im blokować monetyzacje w filmach" ;)
kubn2 napisz tak
"Film przedstawia mój poradnik jak krok po kroku przejść grę XXX. W materiale jako tło wykorzystano film z gry.
Link do strony gry/licencji: LINK"
Zaznacz też tam ptaszek, że to materiał z gry czy tam oprogramowania.
IMO i tak ci zablokują jak się przyglądną ;>
Co do zatwierdzania to mi zatwierdza po zgłoszeniu od razu i chyba innym też. Potem co najwyżej mogą ci odrzucić i jak tak zrobią kilka razy to tracisz monetyzacje na koncie.
Sygnatura usunięta z powodu niezgodności z regulaminem
:cool:
(This post was last modified: 27-02-2012 08:57 by Sou.)
|
|
27-02-2012 08:55 |
|
Gimper

{socialsites}
|
U mnie są problemy z tym, ostatnio wrzucam takie coś w opis i śmiga:
This is a video of me giving instructions how to finish game Doom: TNT Evilution, created and published by Id Software.
I'm providing commentary on what is occurring onscreen, it have educational value.
Here is a link to the Doom license terms: http://www.doomworld.com/vb/doom-general...ense-eula/
|
|
27-02-2012 20:39 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)