Lavos

{socialsites}
|
RE: Zagrajmerowe pogadanki
A teraz ma dobrą? Teraz to rynek autoreklamy z paroma tematami.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
18-04-2011 23:40 |
|
CarlSheppards

{socialsites}
|
thefifiasek Wrote:A co do reputacji forum, to obecność takich ludzi jak ModronCube, Carl Shepperds (przepraszam jeżeli przekręciłem nick) lub punio sprawiają że forum i tak nie zyska na większej popularności z prostego powodu. Ludzie nie potrafią znieść tej zwykle słusznej krytyki.
Dziękuję. Staram się z całych sił.
Jeśli chodzi o pogadankę, to ja się nie piszę - nie jestem "zagrajmerem", a mój polski akcent jest karygodny.
thefifiasek Wrote:Ok, zostawmy tych największych, z obawy przed fanatycznymi fanbojami, zajmijmy się mniej znanymi.
Właśnie nie. Powinniście się zająć (też) tymi bardziej popularnymi.
Jeśli fanboje zaatakują, a zagrajmer niczego w związku z tym nie zrobi (patrz. N666, czy VV, który to sam ich mobilozował), to będzie świadczyć o poziomie danego zagrajmera, co tylko potwierdzi wszelkie wytknięte negatywy.
Albo przeróbcie jakoś recki złoty zagrasiów na bardziej zrozumiałą dla dzieci formę i o tym nawijajcie.
|
|
19-04-2011 15:01 |
|
Lavos

{socialsites}
|
Heh. Swoisty dylemat 'quality or quantity'. Wolę jakość, przeciwny jestem tylko już zarejestrowanym- jeśli już przyszli na forum, to mają pisać. To nie tablica z ogłoszeniami, trochę zaangażowania, geez.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
19-04-2011 15:38 |
|