Lavos

{socialsites}
|
RE: Ile lat?
Skoro zamierzałeś robić, to po co się pytałeś ?
Nie toleruję nikogo poniżej 18 lat. Za dużo się porobiło, nie oszukujmy się, gówniarzy z falsetem i gieteami,postalami i innymi grami ściąganymi przez nich z neta.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
22-11-2010 02:10 |
|
Manderoold

{socialsites}
|
Ja sam skończyłem dopiero czternaście wiosen i kręcę Let's Playe - po prostu najważniejsze jest to, aby podchodzić do tego żywo, nie zanudzić widza. Można pieprzyć o trawie, ale jak się będzie to mówiło z entuzjazmem to na pewno będzie wszystko ok. Porównanie?
youtube.com/user/openingskhao - moje filmiki z Minecrafta przed hackiem.
youtube.com/user/themandero - moje filmiki z Minecrafta po hacku, gdzie zdecydowałem się zmienić podejście do gry.
|
|
25-11-2010 23:18 |
|
SeedPL

{socialsites}
|
(22-11-2010 02:10 )ModronCube Wrote: Nie toleruję nikogo poniżej 18 lat. Za dużo się porobiło, nie oszukujmy się, gówniarzy z falsetem i gieteami,postalami i innymi grami ściąganymi przez nich z neta.
Oceniając ludzi po wieku udowadniasz jak niski masz poziom.
@topic
Osobiście kręcić LP zacząłem w wieku 13 lat ;D O dziwo sporej przez to krytyki nie miałem, nawet kilku widzów pisało mi, że mam tak spokojny i ogólnie dobry głos, że z przyjemnością zagrajmy oglądają....
Teraz w wieku zaledwie 14 lat, uważam że mój głos do najgorszych nie należy. Może też świetny nie jest, ale myślę że nie piszczą jak 12-nastoletnia dziewczynka na koncercie Biebera, tylko troszkę już bardziej ten głosik...Spoważniał.
Nie ma dla mnie praktycznie znaczenia, ile lat ma osoba nagrywająca, byleby mówiła ciekawie i nie zarzucała pseudo-śmiesznymi tekstami. Najważniejsze by temu komuś...Ta w sumie pasja, sprawiała radość.
@kaszubiak
A dziękuję :)
(This post was last modified: 27-11-2010 11:02 by SeedPL.)
|
|
27-11-2010 09:50 |
|
Thelleo50

{socialsites}
|
Zgadzam się z wami że wiek nie ma znaczenia. Sam mam 12 lat i po odsłuchaniu kilku swoich odcinków "Zagrajmy w" wydaje mi się że zostały dobrze nagrane. Żadnych głupich dowcipów, poniesień emocji. Jedynie nad dykcją muszę jeszcze popracować.
(This post was last modified: 03-12-2010 15:32 by Thelleo50.)
|
|
03-12-2010 15:30 |
|