Mide

{socialsites}
|
|
18-06-2011 20:49 |
|
Mide

{socialsites}
|
|
18-06-2011 22:07 |
|
Kern3l

{socialsites}
|
RE: cedrowa1
Witaj cedrowa,
serdecznie zapraszam do zaznajomienia się z tymi dwoma tematami:
Jak dostosujesz się do regulaminu, powiem coś więcej o tym, co mógłbyś poprawić (= udzielę konstruktywnej krytyki).
BTW ciekawi mnie, skąd jest w ogóle pomysł, by facet brał nick kończący się na literę "a"? W Polsce imiona kobiece odróżnia się od męskich właśnie tym, że mają sufiks "a". Oczywiście pomijam dodatki na końcu. Czy mógłbyś cokolwiek na ten temat powiedzieć? ;]
<object type="text/html" data="http://bit.ly/ofoRM0" width="100%" height="125px"></object>
|
|
18-06-2011 23:19 |
|
cedrowa1

{socialsites}
|
(18-06-2011 23:19 )Kern3l Wrote: Jak dostosujesz się do regulaminu, powiem coś więcej o tym, co mógłbyś poprawić (= udzielę konstruktywnej krytyki).
Ok- pierwszy LP skończony :) Czekam na rady :)
(18-06-2011 23:19 )Kern3l Wrote: BTW ciekawi mnie, skąd jest w ogóle pomysł, by facet brał nick kończący się na literę "a"? W Polsce imiona kobiece odróżnia się od męskich właśnie tym, że mają sufiks "a". Oczywiście pomijam dodatki na końcu. Czy mógłbyś cokolwiek na ten temat powiedzieć? ;]
Nie pamiętam- ten login istnieje od kiedy miałem 5 lat :p
|
|
26-06-2011 07:13 |
|
Kern3l

{socialsites}
|
(26-06-2011 07:13 )cedrowa1 Wrote: (18-06-2011 23:19 )Kern3l Wrote: Jak dostosujesz się do regulaminu, powiem coś więcej o tym, co mógłbyś poprawić (= udzielę konstruktywnej krytyki).
Ok- pierwszy LP skończony :) Czekam na rady :)
Załóż kask i zapnij pasy - jedziemy ;>
Konto
- Tło kanału jest zwyczajnie tandetne. Jest kilka ciekawych pomysłów (jak assassino trzymający się rogu), ale jest tragicznie posklejane i jeszcze te nachalne tekstury i "Me [Subskrybuj] and Him"(?)
- Fragmentami tekst na kanale nieczytelny
- Masz w polecanych kogoś, kto nie ma żadnego filmu. Po co?
Filmy (najnowsze)
- "Poziom szczegółów: minimalne" -> link
- Intro - hm, wg. mnie trochę zbyt nachalna muza, kontrastująca z głośnością Twojego głosu, a także sklejka photoshopowa mogłaby nie razić pikselami i inną szerokością...
- Słychać jak przestawiasz mic... Jeden z grzechów
- Czemu nie przewijasz/wycinasz wczytywania? 0.o
- NIE chcemy patrzeć, jak dobierasz ustawienia głośności! To się robi przed nagrywaniem!
- Twój śmiech nie przypadł mi do gustu, ale to tylko mój gust.
- Ledwo słychać Ciebie momentami
- "Włączam stoper, ten odcinek będzie trwał..." - pierwsze niepotrzebne, drugie okazuje się nieprawdziwe...
- Przewijasz niektóre dialogi...
- Śmiejesz się z przekleństw...
- Jakieś dialogi z innymi osobami (nie w grze), zupełnie zbędne.
Weź pod uwagę, że niektóre z przytoczonych wad są wadami biorącymi się z mojego gustu. Pogrubiłem te pozostałe, które są raczej bardziej uniwersalne.
Moja rada ogólna będzie jedna - zlikwidować powyższe. Jak? Niektóre z tych tematów są poruszane na forum, do innych będziesz potrzebował własnej inwencji twórczej.
<object type="text/html" data="http://bit.ly/ofoRM0" width="100%" height="125px"></object>
(This post was last modified: 29-06-2011 10:57 by Kern3l.)
|
|
28-06-2011 21:18 |
|
dekalok
{socialsites}
|
Moja rada - Skończ kręcić te beznadziejne filmiky
|
|
05-07-2011 12:30 |