Quote:byłbym ciekaw o powody tworzenia Zagrajmy
Pomyślmy... czy odpowiedź "bo mi się to podoba" nie nasuwa się automatycznie po wysłuchaniu wywiadu? Nawet bez wysłuchania powinna automatycznie się nasunąć myśl że skoro to robi, to znaczy że interesuje go to i lubi się w to bawić. :P
Quote:Gimper nie potrafił się miejscami wysłowić tudzież podniecał się jak trzynastolatek przed zjedzeniem tabliczki czekolady.
Ja rozumiem że ty stoisz przed lustrem i ćwiczysz codziennie mówienie o sobie i o każdym aspekcie swojego życia, jednak ja do tego wywiadu się zupełnie nie przygotowywałem z prostego powodu - nie wiedziałem jakie będą pytania i czy bardziej skupią się na Zagrajmy czy bardziej na mojej osobie, wskutek czego czasami mogło braknąć mi słowa. Oczywiście rozumiem że jesteś idealny, ale musisz mi wybaczyć, jestem tylko nędznym, nic nie znaczącym człowieczkiem popełniającym błędy. A, i lubię jak osoby nazywają wyrażanie emocji "podniecaniem się" :). Przypomnieli mi się koledzy z podstawówki, zawsze jak ktoś dostawał lepszą ocenę od nich to rzucali mu się do gardła z tekstem "nie podniecaj się tak" ^^
Swoją drogą, narzekasz że wywiad był nudny, a chwilę później że wyrażam za dużo emocji w wypowiedziach. Rozumiem że żeby wywiad był ciekawy mam cały czas opowiadać monotonnym głosem o jednolitym tonie, biorąc oddech raz na 2 minuty?
Quote:Powody powstania znam, powody robienia, nie.
Bo jesteś tępy jak kołek i nie umiesz wywnioskować nic z wypowiedzi drugiej osoby :P
To oczywiste że jeżeli coś z jakiegoś powodu powstaje, z to z tego samego jest kontynuowane - do tego typu filmików zainspirował mnie Człowiek z wyżyn i ten typ MI SIĘ SPODOBAŁ. A jak mi się spodobał to postanowiłem zrobić własne video z serii Zagrajmy w. Skoro nadal produkuję tego typu filmy to znaczy że nadal mi się to podoba i sprawia mi to przyjemność - koniec kwestii :)
Quote:Można mieć inne powody by lubić fps niż branie 'pietnastu miniganóff'
"Minigunów". Każdy idiota wie że w FPS'ach chodzi o głęboką fabułę, piękną grafikę, doskonale odwzorowany system NPC i questów. Takie rzeczy jak przyjemność z rozwalania wszystkiego co pojawi się na ekranie zostawmy plebsowi.
Quote:Osobiście mówiłem raz o sobie calutkie dwie godziny i nie sądzę by było to trudne, o ile myśli się więcej niż dzienna norma.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Egocentryzm
Polecam przeczytać definicję i porównać z wypowiedziami kolegi ModronCube.
Hmm... Gik w sumie napisał to samo co ja tylko 3x krócej... no cóż... naprodukowałem się, ale lubię dużo pisać. Generalnie wolę pisać niż mówić, więc myślę że w wywiadzie w formie pisanej moje odpowiedzi byłyby dużo bardziej przemyślane (z oczywistych względów) i nie byłoby sytuacji że brakłoby mi słowa.
Warto, moim zdaniem, pomyśleć o tym by najpierw przeprowadzić wywiad pisemny z Zagrajmerem, a później po prostu Gik, Claudek i pytany Zagrajmer czytaliby swoje kwestie wprowadzając troszkę emocji, tudzież innych elementów sprawiających że wywiad brzmiałby na przeprowadzany na żywo :)
P.S.Kto następny w kolejce? Mam nadzieję że VVitchaven :D