ModronCube oraz potakujący mu GreenCell wracają do akcji :)
Quote:To było naprawdę złe. Nie wiem czy ta całą Niezapominajka tak się bardzo denerwowała, ale pewnie musiała, skoro cały czas śmiała się ucinając zdania.
Nie rozumiem czemu oczekujecie od normalnych ludzi jakichś wyrafinowanych aktorskich zdolności oraz nerwów ze stali.
Niezapominajka często mówiła że jest osobą bardzo nieśmiałą i Zagrajmy w są dla niej pewnego rodzaju terapią by przezwyciężyć tremę i nieśmiałość.
Quote:To naprawdę obniża jakość wywiadu, skoro już po pięciu minutach miałem serdecznie dość.
Quote:15 minut jęków od niezapominajki, do """"redaktorów"""" nie mam nic, po prostu mam dość tego śmiechu co 10 sekund.
Wystarczyło zamknąć okno przeglądarki i byłoby po problemie, naprawdę.
Quote:Panowie brzmią strasznie drętwo- domyślam się, że pytania czytać sztuka niełatwa, jednak może tego nie róbcie ? Można przecież spamiętać te, ile tam było, ok 7 pytań ? Można.
To naprawdę taka różnica czy wydukają je czytając czy wydukają je z pamięci?
Quote:Szkoda, że nie raczyliście wyjaśnić oglądającym, o co chodziło z tym filmem Gothica 3
Wystarczyło przeczytać komentarze pod filmikiem by wszystkiego się dowiedzieć, ale jak niektórym się czegoś nie wyjaśni czarno na białym to potem powstają takie nieporozumienia.
Czytając wasze posty na forum dochodzę do wniosku że nic wam się nie podoba, naprawdę aż tak lubicie wywoływać kłótnie na forum poprzez dramatyzowanie najmniejszych wad czegokolwiek?
Nic nie jest idealne, wywiad nie był najgorszy, ba - mi osobiście się bardzo podobał.
Przypominacie mi trochę antyfanów z CDAction - kupowali CDA tylko po to żeby wytknąć w nim jak najwięcej wad. Ma to sens? Chyba nie bardzo.
Jeżeli coś wam się nie podoba po prostu tego nie oglądajcie, jak aż tak wam zależy żeby wywiady były lepsze jakościowo to po prostu sami jakiś przeprowadźcie - ciekaw jestem kto będzie chciał udzielić wam wywiadu jak go zwyzywacie że ma się nie denerwować i mówić płynnie :)
EDIT:
Quote:Nie przypierzyłem się do "stylu" rozmawiania, ponieważ to nie styl, to po prostu ciągłe śmianie się z niczego.
To normalna oznaka zdenerwowania, jak już wspominałem Zagrajmerzy nie udzielają codziennie wywiadów więc taka sytuacja jest normalna :p