Prawa autorskie? Ścieema !
|
Author |
Message |
RomanPL79

{socialsites}
|
RE: Prawa autorskie? Ścieema !
Już od jakiegoś czasu na YT firmy zarabiają w ten sposób (tak wiem - odkryłem Amerykę.) na różnych użytkownikach - wysyłają roszczenie do pierwszego lepszego filmu i liczą na to, iż dana osoba nie zgłosi sporu.
W wypadku dostania roszczenia najlepiej jak najszybciej zgłosić spór. A jeżeli dana firma nie odpowiada przez dłuższy czas to najlepiej film przekonwertować jeszcze raz i wrzucić ponownie, a gdyby ta firma wysłała ponownie roszczenia ponownie zgłosić spór (i tak do skutku.).
A tak z ciekawości - jaka firma ci wysłała roszczenia?
@Andzia
(21-09-2011 19:32 )Andzia639 Wrote: WTF ? O czym wy to wogóle gadacie ? To że swego czasu agora rościła roszczenia do każdego filmu zagrajmy w ok. pół miesiąca temu to była wina systemowa YT więc nie rozpowszechniajcie tutaj herezji
Rościła i rościć będzie - sam mam jeszcze 2 roszczenia do AC2 z ich strony i zastanawiam się nad kolejnym re-upload'em, gdyż chyba się nie doczekam odpowiedzi na spór (czekam od tej całej "zadumy" z agorą.).
Ps. Nie wiem czemu od razu stawiacie na Agorę, choć równie dobrze mogła to być firma X Media Digital, IMG Media UK lub inna firma, która "zarabia" wysyłając fałszywe roszczenia.
(This post was last modified: 21-09-2011 21:13 by RomanPL79.)
|
|
21-09-2011 21:12 |
|
Mandero

{socialsites}
|
RE: Prawa autorskie? Ścieema !
Netcom aka Iricom aka Pomarańczka?
Czyli pan Jan Godlewski, od którego wraz z Seedem mieliśmy partnerstwo i tak samo mają tacy użytkownicy Niezapominajka, Sreszpier, MultiGejmPlejGej, MaciekTMPL, Nolife666 etc?
Odwołuj się, jak nic nie da to zadzwonię do Godlewskiego.
apparatus też usunął ci sygnaturę
|
|
22-09-2011 11:36 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)