Post Reply 
Skyrim
Author Message
Selevan Offline
*

RE: Skyrim
Garnka juz nie mozna zalozyc. Bug zostal naprawiony.
Wyekwipowana bron, w znaczeniu np miecz schowany w pochwie, czy sztylecik za pasem.
Juz nie mowie o tym, ze w praktycznie kazdej grze mozna by znalesc sporo niedorzecznosci czy bugow. W koncu to tylko gra komputerowa.

Lubie ludzi ktorzy koniecznie chca czyms zablysnac.
(This post was last modified: 17-11-2011 17:15 by Selevan.)
17-11-2011 17:14
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gik Offline
*

A jak oceniacie optymalizację na PC-tach? Można to odpalić w miarę wysokich ustawieniach na średnim sprzęcie?

Ponoć w Skyrim miał być jakiś "rewolucyjny" system walki.

[Image: aqI8D.jpg]
17-11-2011 17:38
Kern3l Offline
*

(17-11-2011 17:38 )Gik Wrote:  A jak oceniacie optymalizację na PC-tach? Można to odpalić w miarę wysokich ustawieniach na średnim sprzęcie?

Nie wiem jak z odpaleniem w ogóle, ale chodzi mniej/więcej jak BF3, czyli:
C2D 3.5GHz + Radeon 5750 = "wysokie" + 1080p

(17-11-2011 17:38 )Gik Wrote:  Ponoć w Skyrim miał być jakiś "rewolucyjny" system walki.

A tam, jedyna innowacja to używanie 2 rąk asynchronicznie oraz synchronicznie - w tym drugim przypadku mamy czasem ładne combosy.

<object type="text/html" data="http://bit.ly/ofoRM0" width="100%" height="125px"></object>
17-11-2011 18:01
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
appareil Offline
*

Quote:Lubie ludzi ktorzy koniecznie chca czyms zablysnac.
Ja lubię ludzi, którzy umieją czytać ze zrozumieniem i odróżniać kontekst od formy. Protip: na forach posty nie są izolowaną formą wypowiedzi, ale mogą łączyć się z innymi wypowiedziami, mniej lub bardziej widocznie. Tu jest to bardziej widoczne, dlatego niezwykle zabawna jest twoja pełna butthurtu i niezrozumienia treści odpowiedź.
17-11-2011 18:08
Lavos Offline
*

(17-11-2011 17:14 )Selevan Wrote:  Juz nie mowie o tym, ze w praktycznie kazdej grze mozna by znalesc sporo niedorzecznosci czy bugow. W koncu to tylko gra komputerowa.
..a mówisz o niej 'arcydzieło'.
Gry Bethesdy charakteryzują się nagminnymi bugami i nie trzeba ich szukać, by uświadczyć starych znajomych - postaci blokowanych przez kamienie, drzwi etc. To smutne, że to studio nadal nie potrafi tego naprawić.
17-11-2011 18:11
Selevan Offline
*

@app, Wyraznie napisalem "pomimo bugow, uwazam gre za arcydzielo", po czym ty koniecznie musiales wysmiac moja opinie. Poza tym, naduzywasz slowa "butthurt".

@Lav

Nazwalem ja w ten sposob, poniewaz gra mi sie tak przyjemnie, ze jestem gotow wybaczyc jej te wszystkie bledy. Wydaje mi sie takze, ze wiekszosc sandboxowych gierek cierpi na tego typu bugi. Vide GTA.

@Gik

Ja bym powiedzial ze jest dobrze zoptymalizowana. Kumplowi np, spokojnie dziala na jakims najslabszym athlonie dual core, i z karta grafiki gf 8600gt.

A co do systemu walki, to jest on tylko usprawniony w porownaniu z oblivionem. Moim zdaniem teraz jest on przyjemniejszy, i daje wiecej satysfakcji.
(This post was last modified: 17-11-2011 18:59 by Selevan.)
17-11-2011 18:56
appareil Offline
*

Quote:po czym ty koniecznie musiales wysmiac moja opinie
Wyśmiałem ogólne peany na temat całej gry wnioskowane na podstawie detali. Cieszę się jednak, że prezentujesz nam jednak swój egocentryzm, zanotować.
17-11-2011 19:26
Lavos Offline
*

(17-11-2011 18:56 )Selevan Wrote:  @Lav

Nazwalem ja w ten sposob, poniewaz gra mi sie tak przyjemnie, ze jestem gotow wybaczyc jej te wszystkie bledy. Wydaje mi sie takze, ze wiekszosc sandboxowych gierek cierpi na tego typu bugi. Vide GTA.

Czyli rozminąłeś się kompletnie z definicją słowa 'arcydzieło', które oznacza szczyt kunsztu, dokładności etc. Twoja opinia jest mocno bezkrytyczna w taki sposób, gdyż nikt rozumny nie będzie nazywać rzeczy niedopracowanej doskonałą.
17-11-2011 19:47
Selevan Offline
*

@Lav Moze troche przesadzilem. Chcialem cos szybko skrobnac, i wrocic do gry. Ale czy "arcydzielo" nie oznacza takze czegos po prostu znacznie wybijajacego sie ponad standardy jakosciowe ?

@app, Wygladalo to tak, jakbys sie zwracal ze swoim postem do mnie.
(This post was last modified: 17-11-2011 20:06 by Selevan.)
17-11-2011 20:01
Gik Offline
*

To może inaczej - ile znasz gier z otwartym światem 3D, które nie są erpegami point 'n' click i które nie mają takich problemów jak "postaci blokowane przez kamienie, drzwi etc."?

[Image: aqI8D.jpg]
(This post was last modified: 17-11-2011 20:02 by Gik.)
17-11-2011 20:02
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5