Wan1Mas
{socialsites}
|
RE: Minecraft "okładką" kanału. - Moje przemyślenie.
Ech, Czy Minecraft to nie jest taki "bait" na younglingi na szmattubie?
Prawda jest taka, że ludzie nagrywający Minecrafta fakt, mogą kręcić inne serie, aczkolwiek 3/4 z nich robi TYLKO to, dlatego cała grupa ma łatkę. Nie dawno sam zrobiłem "pseudo" wywiad na szmattubie z 4 z nich, i o ile oni wykazali chęć robienia czegoś innego, to taka "hot" 16stka wejdzie na kanał zagraniczny, podpatrzy coś u sparkleza/yogg'ów/PBVG/Whatever Else
i wyda to w polskiej wersji, przez co horny 12-14 łykną to jak młode rekiny...
Znam nawet takiego jednego.
Także nie dziw się, że ludzie podchodzą do Minecraftowców jak do najgorszego zła, moje stanowisko jeżeli chodzi o Minecraftowców jest neutralne.
|
|
07-12-2011 13:13 |
|
Blitz

{socialsites}
|
(This post was last modified: 08-12-2011 08:48 by Blitz.)
|
|
07-12-2011 17:22 |
|
TaboretPL

{socialsites}
|
Kaszubiak: hahah niezłe :D
Blitz Wrote:Niestety , moje podejście do Minecrafta jest Ograniczone czyt. Hejtuje
Tja a teraz idź napindalać w kolejną taką samą część Call of dupy :P
A tak na serio: hejtowanie jest moim zdaniem kretyńskie bo i co ci z tego przyjdzie. Hejotwać grę z powodu kanałów które nakręcają serie z Minecrafta. Bardzo mądre...
|
|
11-12-2011 17:24 |
|
ZNPiesPL

{socialsites}
|
(11-12-2011 17:30 )Blitz Wrote: Są różne rodzaje Hate'u , ja gdy zobacze Minecrafta na Kanale , odrazu zamykam Okno.
Ja robię DOKŁADNIE to samo. Dlaczego? Ledwo trafiam na jakiś kanał, widzę TYLKO minecrafta, a z innych serii 2-3 odcinki. Jak ja tego nienawidzę... Ta gra o stawianiu kwadratów jest tak popularna, że najczęściej jest nieraz szukana. I przez tą za przeproszeniem je*ną grę o stawianiu kańciastych kwadratów, czy o czym ona jest, przekreśla się, o wiele ciekawsze serie Let's Play... To jest po prostu plaga. Rozumiem, gdy jacyś ludzie, tworzą fajne budowle, i pokazują je na YT. Tylko, że większość tych materiałów z Minecraft, stanowią LP o budowaniu jak (Znowu użyje tego sformułowania) powiedział Buraczek - Szałasów z drabinkami. Moja niechęć do WSZYSTKIEGO co jest z Minecraftem związane, stworzyło się tym, iż mało materiałów z tej gry, są ciekawe, i jest ich po prostu jak za przeproszeniem g*wna w ściekach. Odgrzewany po raz setny kotlet, traci swój smak.
|
|
15-01-2012 21:54 |
|
ZNPiesPL

{socialsites}
|
(16-01-2012 20:27 )Likan Wrote: Jeśli ktoś potrafi zrobić coś ciekawego w MC nie mam nic naprzeciwko. Tak jak to określil Buraczek - Minecraft to klocki Lego. Nie zamykam o razu okna tylko dlatego, że "o matko Mienkraft obobobobo". Jeśli tylko nie jest to marudzenie w stylu "cześć... dziś pokaRZę wam jak zrobić domek swUj i w ogUle.. (5 minut przerwy) no to tak o bEdzie...". A skoro MC to "klocki lego" (naprawdę podoba mi się to porównanie), to (a swoją drogą kto bawil się tylko 1 zestawem lego? ja mieszalem wszystkie heh) można w nim robić i fabulę, i "minecraftowe"
przeróbki nawet i z Far Cry'a. Tylko zrobione dobrze. A i filmiki jak robić ciekawe budowle też są spoko, bo czasem i weny brakuje. Peace.
Ja po prostu obrzydzony zostałem do tej "Gry". Została ona tak niepotrzebnie spopularyzowana, że wymiotować się chce. NAJGORZE, jest to, że LP z tej "Gry" chociażby nie wiem jak dupnie prowadzone, zawsze nawet po pierwszym odcinku, pojawiają się komentarze typu "Fajne, kręć dalej". i +10 do widzów. Minecraft to nic innego, jak dupna gierka, którą niektóre dzieci neo, chcą się wybić. WYJĄTKIEM są niektórzy Let's Playerzy, którzy nie nakręcają tylko minecrafta, i nie jest to ich jedyna gra, w którą potrafią grać/ kręcić z niej LP. Moje zdanie.
|
|
17-01-2012 21:23 |
|