Noizz52

{socialsites}
|
RE: 1 gra na pc
Ja kompa też dostałem/kupiłem (połowę kasy sam włożyłem w kompa, ale ostatnio ojciec upierał się, że nic nie dawałem, moje pytanie tylko w takim razie gdzie moja kasa >.<), dość późno, 16 lat na karku, a komp w 2006, (jak na dzisiejsze czasy, komputer w wieku 11 lat, to trochę dla niektórych dziwne) i pierwszą grą była jakaś dziwna produkcja o krasnoludach za jakieś grosze w kiosku, albo z jakąś pseudo-gazetką. A pierwszą poważną grą to Frater, również znane jako The Chosen: Well of Souls, naprawdę fajny polski Hack'n'Slash, którego mogę gorąco polecić. Nawet momentami trudny, chociaż trochę monotonny, ale to prawie jak każdy H'n'S. Co najlepsze na tamtym kompie gra lepiej chodziła lepiej niż na rocznym lapku, którego teraz mam :) Pisząc to doszedłem do wniosku, że chyba sobie tą grę zainstaluje i w końcu ją przejdę, bo jeszcze nigdy tego nie zrobiłem :D
Zdałem sobie sprawę, że strasznie się rozpisałem, ale to przez pewien głupi nawyk spowodowany pisaniem v-recek :)
Nie patrzcie na to jak wyglądają w tej chwili moje nowe LP, bo mam teraz dość dużo problemów technicznych.
Link do mojego profilu: http://www.youtube.com/user/Noizz52
|
|
07-02-2012 03:50 |
|
genpj

{socialsites}
|
Miałem kilka gier na staryyym komputerze, z DOSem jeszcze. Miał przycisk TURBO... ah stare czasy. Poza klasykami (Wolfenstein 3D) grałem w coś takiego.
Dangerous Dave:
EDIT: Musiałem zmienić obrazek, bo poprzedni nie pozwalał na hot linkowanie :(
Fantastyczny świat chomika Axela
(This post was last modified: 17-02-2012 01:23 by genpj.)
|
|
12-02-2012 15:42 |
|
Mazzir

{socialsites}
|
Descent 3 ahh! :)
Druga to Diablo II, a trzecia Warcraft III (albo na odwrót :D)
Usunięta przez moderację.
|
|
16-02-2012 23:22 |
|
bossek

{socialsites}
|
moja 1 gra to jazz jackrabbit 2 lecz pamiętam że w mambe też się grało :)
|
|
17-02-2012 23:36 |
|