Rock mówi o zarabianiu
|
Author |
Message |
kubn2

{socialsites}
|
RE: Rock mówi o zarabianiu
(05-07-2012 22:33 )Gik Wrote: kubn2 Wrote:Dodatkowo Rock na streamie mówił, że poda shoguna do sądu bo powiedział to to i to w tym filmiku co podałem wyżej. Może być ciekawie.
Na którym streamie i w którym momencie?
dzisiejszy stream (grał w bf3 mapka grand bazar) jakieś 2 min przed moją wypowiedzią czyli 18:42. Powiedział, że jeżeli mówił nieprawdę i go oczerniał to pójdzie do sądu, ale potem jakiś koleś napisał co on serio powiedział, a rock "jeżeli tak to nie będę się tym przejmować".
Rock zyskał dzisiaj na czysto 3 widzów shogun ponad 2k ładnie na tym skorzysta.
Quote:Powtarzam po raz kolejny w internecie nie istnieje takie coś jak empatia wiec nie wiem na jakiej zasadzie oceniacie, że ktoś robi filmiki głównie dla kasy?
Widać po kimś że ktoś udaje nie jest naturalny/taki jak kiedyś. U rocka widać fałszywe emocja, a na streamach nie raz pokazuje swoje "prawdziwe oblicze".
|
|
05-07-2012 22:46 |
|
bezelo

{socialsites}
|
Hmmm wiec powiedz po czym to oceniasz po jakich zachowaniach dokładnie.
Ja tobie swoich przekonań nie wcisnę a ty mi swoich wiec poco się kłócić?
Największy Hajter Rp xD(tyle że nie hejtuje)
Lepiej być inteligentnym człowiekiem i udawać debila,niż być debilem i udawać inteligentnego człowieka.Bezelo Księga:życie,rozdział:doświadczenie.
|
|
05-07-2012 23:25 |
|
Danioz

{socialsites}
|
Ależ wybuchła burza w ciągu ostatniej doby. Niesamowite rzeczy dzieją się i na kanale Rocka i na innych filmach o "cwanej działalności" Rocka. No zobaczymy, co to dalej będzie... :)
|
|
06-07-2012 04:00 |
|
RED

{socialsites}
|
Może ludzie przejrzą na oczy, przynajmniej co po niektórzy.
|
|
06-07-2012 04:13 |
|
Kefrus

{socialsites}
|
(05-07-2012 22:20 )Sou Wrote: Quote:Tagi:
życie usa live in vlog blog podróże travel floryda florida ameryka stany zjednoczone United States America test taktyki rocka dedykacja dla madzik dzieki ktorej to robie ctsg magdalenamariamonika jjayjoker rockalone2 wybuchajacebeczki MinecraftPL DzuniorJR ctsg87 niezapominajka6000 minecraft polska szczurek15 rmaciaszek brzydkiburak
Już mi się podoba;d Ciekawe co przyniesie jutro :)
życie usa live in vlog blog podróże travel floryda florida ameryka stany zjednoczone United States America test taktyki rocka dedykacja dla madzik dzieki ktorej to robie ctsg magdalenamariamonika jjayjoker rockalone2 wybuchajacebeczki MinecraftPL DzuniorJR ctsg87 niezapominajka6000 minecraft polska szczurek15 rmaciaszek brzydkiburak
Pogrubiłem, jakbyś nie zauważył :D
|
|
06-07-2012 06:15 |
|
carving85

{socialsites}
|
Tak jak Gimper powiedział Rock zaistniał przez ten cały PlayNext dzieki temu się dorobił. Wiadomo tagi na pewno też pomogły ale to był ułamek tego co zyskał przez PlayNext i to jak go wszyscy polecali.
|
|
06-07-2012 08:16 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)