Co do czarnych pasów to zgodzę się, że mnie zaskoczyły. Filmik wygląda dużo lepiej jeśli chodzi o samą jakość na komputerze niż na Youtube, ale cóż. Następnym razem postaram się zwiększyć bitrate. Ale że mi klatkuje? Przecież cały czas leci 30 klatek/s jak to w programie do nagrywania mam ustawione. Dzięki za opinie.
Dobra, a co powiesz teraz na jakość? Ilość klatek na ekranie podczas nagrywania wyświetla 30, więc nie wiem, czy to w tym jest problem. Ale teraz chyba jest dobrze, prawda?
I jeszcze pytanie do was. Czy lepiej wstawiać filmy w panoramie, czy standardowym 4:3.
Poza Bioshockiem dodałem parę gier na C64: Arnie i Beach Head II
Dobra ale jakie czarne paski? Od 4 odcinka nagrywam w panoramie, i pasków nie ma. Znaczy są, na monitorach 4:3. To ja dalej nie wiem, czy nagrywać w 4:3 czy 16:9...
21-02-2012 14:39
appareil Posts: 1.160
{socialsites}
Quote:To ja dalej nie wiem, czy nagrywać w 4:3 czy 16:9...
Chodzi o paski po bokach, gdy nagrywasz w 4:3. Niektórzy mają jakąś dziwną, nieopisaną fobię do nich, nawet jeśli gra nie może być w panoramie nagrywana.
Jeśli masz monitor panoramiczny i gra obsługuje panoramę to nagrywaj w 16:9, w innych przypadkach 4:3, pasy na dole i górze przy klasycznych monitorach nie są tak uciążliwe.