Nitro polski Stallman
|
Author |
Message |
NitroXXX

{socialsites}
|
RE: Negatyw zamknął konto
(12-12-2012 02:35 )aseeon Wrote: Elita, polskiego, hakerskiego półświatka się zleciała. Strach się bać. Każdy kolejny lepszy od poprzedniego. Jeden opowiada o przechwytywaniu pakietów DDoSowych i innych cudach niestworzonych. Drugi nie potrafi napisać Wireshark, do tego przedstawia historię pod tytułem "Jak już schodzimy na temat bezpieczeństwa to opowiem wam o wydajności", ot tak, żeby było na temat.
Specjalnie literaki zrobilem, bo to jest whiershark - ktory przeciez dziala z poza sieci lokalnej.
Za hakera sie nie uwazam, to raz.
Dwa, napisalem to na forum bo zauwazylem ze duza ilosc zapytan potrafi przetworzyc i nic nie blokowac. A na jednym z filmow na yt widzialem ze forum lezy.
Tyle z mojej strony.
(This post was last modified: 12-12-2012 11:52 by NitroXXX.)
|
|
12-12-2012 11:43 |
|
Nitro
{socialsites}
|
(12-12-2012 11:31 )skkf Wrote: Ten "Nitro", oraz "mblow" (ta sama osoba), to jakiś nędzny troll.
Właśnie rozmawiałem z prawdziwym minecraftblowem i on nie ma nawet tutaj konta.
Skontaktowałem się z administracją, a do tej pory proponuję zrobić to co się z trollami robi, czyli olać ;)
lol, to nie moje konto ten mblow. Można sprawdzić po ip, kompie, przeglądarce, systemie.
|
|
12-12-2012 12:36 |
|
Nitro
{socialsites}
|
(12-12-2012 13:07 )bunny_kou Wrote: http://www.youtube.com/watch?v=AQqbiIXyhYk
Są dwie opcje- podrzucil obrazek i dlatego obraz skacze, bardz wiadomosc wyslana z konta MinecraftBIow (pisane przez i a nie L- czcionka YT wyglada tak samo w przypadku tych dwoch liter). Konto of course zawieszone. Powodzenia z dalszymi "dowodami". Jak mówiłam- farsa i komedia
Konto gdy nie istnieje nie ma avatara. Wieć nie ma opcji takiej. Potem wrzuce normalny obraz + inne dowody.
|
|
12-12-2012 13:11 |
|
Nitro
{socialsites}
|
Spokojnie tacy deketywi jesteście to ciekawe jak wrzuce nagrania głosowe. Oj będzie się działo.
|
|
12-12-2012 13:51 |
|
bryan

{socialsites}
|
To to zrób a nie podniecaj się na tym forum takimi sprawami ,że posiadasz to czy tamto.
|
|
12-12-2012 13:58 |
|
john

{socialsites}
|
Po co jakieś firebugi robić i inne. Konto wcale nie jest zawieszone. Znalazłem na yt 2 dodatkowe konta minecraftblow - jedno mLnecraftbiow a drugie mLnecraftbLow wszystkie zarejestrowane na przełomie lipca i sierpnia tak jak w przypadku kiocuchrecenzje
|
|
12-12-2012 15:06 |
|
User(s) browsing this thread: