(28-11-2010 18:37 )Gimper Wrote: Nie rozumiem czemu oczekujecie od normalnych ludzi jakichś wyrafinowanych aktorskich zdolności oraz nerwów ze stali.
Zdolność postrzymywania śmiechu na zakichane pięć minut to nerwy ze stali ? Ciekawe.
Quote:Niezapominajka często mówiła że jest osobą bardzo nieśmiałą i Zagrajmy w są dla niej pewnego rodzaju terapią by przezwyciężyć tremę i nieśmiałość.
Jak widać nie działa.
Quote:Wystarczyło zamknąć okno przeglądarki i byłoby po problemie, naprawdę.
Wystarczyło zrobić z twojej strony to samo i nie pisać posta. Proste rozumowanie, nie ? Uwalnia od..rozumowania właśnie.
Quote:To naprawdę taka różnica czy wydukają je czytając czy wydukają je z pamięci?
Czy naprawdę muszę to tłumaczyć ? Tak, jest, BARDZO DUŻA.
Quote:Wystarczyło przeczytać komentarze pod filmikiem by wszystkiego się dowiedzieć, ale jak niektórym się czegoś nie wyjaśni czarno na białym to potem powstają takie nieporozumienia.
Ach, głupi ja, nie czytam wszystkich komentarzy (jeśłi w ogóle). Przepraszam, co ja tu jęczę, zapomniałem jakim trudem jest adnotacja, napis w filmiku, dodanie wyjaśnienia w opisie, w końcu powiedzenie o co cho w samym wywiadzie ! Och, ja głupi !
Quote:Czytając wasze posty na forum dochodzę do wniosku że nic wam się nie podoba, naprawdę aż tak lubicie wywoływać kłótnie na forum poprzez dramatyzowanie najmniejszych wad czegokolwiek?
Nic nie jest idealne, wywiad nie był najgorszy, ba - mi osobiście się bardzo podobał.
Jeśli zaczynasz wyzywać mnie jak ostatnio, to i czasem przeradza się w kłótnię. Nigdy z mojej strony.
I to nie są najmniejsze wady, gdybym chciał się tych czepiać, wspomniałbym masę błędów językowych w wypowiedziach Niezapominajki etc. To nie jest żadne dramatyzowanie a gasp! -krytyka.
No i podobał. A mi nie. Pewnie nawet nie umiesz uzasadnić, czemu się podobał. Ale mniejsza z tym.
Quote:Przypominacie mi trochę antyfanów z CDAction - kupowali CDA tylko po to żeby wytknąć w nim jak najwięcej wad. Ma to sens? Chyba nie bardzo.
Przedtem pisałeś o najmniejszych wadach, teraz to tylko wady ? Heh.
Wyraźnie widać, że nie masz pojęcia o sensie krytyki, zatem służę mini pomocą - krytyka pokazuje błędy, by potem ich uniknąć. Nie porównuj mnie zatem do tamtych ludzi, którzy w większości są analfabetami i idiotami. Jakbyś nie zauważył, tu jest inny poziom.
Quote:Jeżeli coś wam się nie podoba po prostu tego nie oglądajcie, jak aż tak wam zależy żeby wywiady były lepsze jakościowo to po prostu sami jakiś przeprowadźcie
Rozumowanie Gimpera:
Nauczycielka mówi, że Gimper słabo się uczy. Gimper na to: To niech mi pani nie wystawia ocen i ignoruje !
Gimper miał w naprawia komputer i już ma z powrotem. Niestety coś nie działa jak należy. Jednak nie pójdzie do serwisu ponownie, bo tam powiedzą- jak się nie podoba, to won do innego !
Interesujące analogia, nieprawdaż ?
Quote: - ciekaw jestem kto będzie chciał udzielić wam wywiadu jak go zwyzywacie że ma się nie denerwować i mówić płynnie :)
Myślę, że większość myślących osób, które potrafią przyjąć krytykę oraz rady. Nie mogę tego samego powiedzieć o tobie, skoro tylko umiesz wyzywać. Wink, wink.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.