Roofix

{socialsites}
|
RE: Administrator może wszystko, czyli „zabawne” sytuacje na forach
Mnie Lavos zastanawia coś a propos forum CDA - co można powiedzieć o udzielających się tam redaktorach pisma? Wszak oni też są moderatorami.
Z innej beczki - na forum historycznym zdarzyło mi się parę razy urazić moderatorów - raz skończyło się to banem na parę dni, a za drugim mod wyskoczył do mnie z prywatą, bo podobno uraziłem jego "poglądy". Trzeźwiąco w takim przypadku działa tekst "Moderatorowi nie wypada bawić się w prywatę."
(This post was last modified: 25-08-2011 11:36 by Roofix.)
|
|
25-08-2011 11:35 |
|
Gik

{socialsites}
|
(25-08-2011 11:35 )Roofix Wrote: Z innej beczki - na forum historycznym zdarzyło mi się parę razy urazić moderatorów - raz skończyło się to banem na parę dni, a za drugim mod wyskoczył do mnie z prywatą, bo podobno uraziłem jego "poglądy". Trzeźwiąco w takim przypadku działa tekst "Moderatorowi nie wypada bawić się w prywatę."
Smoleńsk?
A co do PN - West nowym moderatorem. Coś mi mówi, że ten pan również lubi usuwać posty. No, ale przynajmniej teraz będą uzasadniali każdy zablokowany i usunięty post/wątek. Ponoć.
@SeedPL
No, może nie całe forum, ale mam delikatne wrażenie, że Rock i Diagoras wyjątkowo mnie nie lubili na tamtej stronie. Tak jak napisał Roofix - adminom i modom nie wypada bawić się w prywatę.
|
|
25-08-2011 12:54 |
|
Roofix

{socialsites}
|
Za Smoleńsk to ja dostałem kilkudniowego bana :D, ale było totalne głupstwo, moderator musiał chyba odreagować.
"Uraziłem" żartując sobie ze stereotypów na temat tzw. poglądów "feministycznych" i krytykując środowiska lewackie a'la GW.
(This post was last modified: 25-08-2011 13:12 by Roofix.)
|
|
25-08-2011 13:12 |
|
vlodek2532
{socialsites}
|
|
|
25-08-2011 17:54 |
|