Post Reply 
Diablo 3
Author Message
ADominacja Offline
*

RE: Diablo 3
W Assasin's Creed 2 też były potrzebne serwery. Nie zaobserwowałem problemów.
16-05-2012 19:35
Find all posts by this user Quote this message in a reply
kfoker Offline
*

ponoć nie warto zaczynać bo cholernie wciąga...

http://www.stronywww4you.pl
21-05-2012 11:36
Elwood Offline
*

Rzeczywiście, dobry powód. To prawda, że jak się ma wolne łącze, to nie da się grać?
21-05-2012 15:28
CTSG Offline
*

Diablo jak Diablo. Fajna gierka do poklikania, przyjemnie jest czuć stały rozwój postaci. Podobają mi się zmiany w systemie healowania (healing orby dropowane przez potwory natychmiastowo przywracają trochę HP po ich podniesieniu oraz cooldown na potki), ale jestem bardzo zawiedziony generatorem map (główne ścieżki jak i dungeony są generowane przy użyciu dużych i powtarzalnych sektorów i nie sprawia to wrażenia pełnej randomizacji świata jak w poprzednich częściach gry). Wielu osobom nie spodoba się też konieczność przejścia poziomu normal (który jest bardzo prosty) żeby móc odblokować kolejno kolejne poziomy trudności. Osobiście nie specjalnie mi to przeszkadzało, miałem okazję na spokojnie poeksperymentować ze skillami i pośmiać się z cheezowatej fabuły.

Pozycją obowiązkową Diablo nie jest, ale to przyjemna gra w której na luzaku można spędzić czas ze znajomymi. Jeśli szukacie w D3 epickiej przygody albo innowacyjnej mechaniki, to śmiało możecie sobie ten tytuł odpuścić. ;)

I'm the root of all that's evil, yeah, but you can call me cookie.
21-05-2012 16:29
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Elwood Offline
*

Mi tam Torchlight wystarcza. Diablo III wydaje mi się ciut zbyt podobne do niego.
21-05-2012 16:31
CTSG Offline
*

Torchlight 2 też zapowiada się świetnie. W 1 wpakowałem sporo godzin, ale bardzo brakowało multi. Na pewno to dobra alternatywa dla tych którym Diablo się nie spodobało.

21-05-2012 16:42
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Gik Offline
*

I jak tam wasze Diabolo 3, dzieciaczki? Ponoć jakieś ataki hakerskie były. Ponoć ludzie konta potracili. Ponoć forum Blizzarda ma cenzurkę i usuwa każdą wzmiankę o atakach (można nawet wyłapać bana na granie w singla, hyhy)... prawda li to?

[Image: aqI8D.jpg]
(This post was last modified: 21-05-2012 20:18 by Gik.)
21-05-2012 20:17
CTSG Offline
*

@Gik: Najnowsze raporty donoszą, że wszystko jest spoczi. Ja osobiście również nie mam powodów do narzekań. Dzięki za troskę i pozdrawiam, he he!

21-05-2012 20:26
Gik Offline
*

Jak to jest, CTSG? Zapłacić 200 zł za możliwość wypożyczenia gry?

[Image: aqI8D.jpg]
(This post was last modified: 21-05-2012 20:51 by Gik.)
21-05-2012 20:27
CTSG Offline
*

Gik, mam wrażenie, że za dużo Fox News oglądasz i za mało słońca do pokoju wpuszczasz. Życie jest piękne, a Diablo śmiga aż miło.

21-05-2012 20:29
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5