(13-06-2011 12:58 )CTSG Wrote: Dlaczego więc warto taką grę pokazać widzom? Po pierwsze dlatego, że ludzie tego chcą. Wiele osób zastanawia się nad kupnem gry i chce poznać opinie innych, zobaczyć grę w akcji, nabrać pełnego wyobrażenia o produkcie zanim zdecydują się zainwestować pieniądze.
Od tego są fora, recenzje i wersja demonstracyjna gry.
(13-06-2011 12:58 )CTSG Wrote: Ale czy przeszło Wam kiedyś przez głowę, że przecież właśnie o to chodzi, żeby wypuszczać materiały, na które jest zapotrzebowanie?
Jednak robienie tego typu materiałów tak prędko po premierze przypomina nieco wyścig, w którym należy się jak najszybciej pochwalić nową grą.
Nawet, jeśli to pominiemy, to dalej zostaje fakt zwykle kiepskiego komentarza w takich produkcjach.
(13-06-2011 12:58 )CTSG Wrote: Ja osobiście jaram się nowościami. Może to konsumenckie podejście, ale skoro sprawa mi to frajdę, to dlaczego powinienem czuć się z tym głupio? Też jestem graczem, hobbystą. Gram w gry dobre, jak i w te złe. Czy Wam nigdy nie zdarzyło się ukończyć słabej produkcji? Albo czy na serio widzicie coś złego w graniu w gnioty? Ja nie.
Liczy się jakość, nie szybkość wystawienie po premierze. Tutaj jest odwrotnie - szybko po premierze i słaba jakość komentarza. Tutaj ten problem, ponieważ Twój komentarz do DNF jest porównywany z komentarzem z innych gier.
(13-06-2011 12:58 )CTSG Wrote: Robienie LP z gier w dniu ich premiery ma przede wszystkim na celu pomóc widzom w podjęciu takich decyzji jak zakup gry czy też poświęcenie czasu na jej przejście.
Od tego jest też demo. Wrażenia własne są zawsze lepszą formą informacji, niż LP.
(13-06-2011 12:58 )CTSG Wrote: Możecie twierdzić, że to parcie na suby, ale w moim przekonaniu takie podejście jest bardzo dziecinne i sam tego w ten sposób nie postrzegam.
Tak samo można powiedzieć, że robienie z LP wyścigu jest bardzo dziecinne.
Bo tak, bo sam nie uzasadniłeś czemu, więc po cóż ja mam to robić?
(13-06-2011 14:57 )CTSG Wrote: Co do blokowania za "własne zdanie", to jedyną osobą którą w ten sposób potraktowałem jest pan LCSintrax, który dla mnie jest radykalistą i prowokatorem, a swoje poglądy (błędne bądź też nie) wygłasza tylko po to, żeby połechtać własne ego. Więcej przykładów nie znajdziesz, bo takich nie ma.
Z tego co widziałem, to już w pierwszych odpowiedziach pisałeś coś o tym, że uczestniczył w głupotach, czy coś, i zarzucałeś mu bez prawdziwego uargumentowania prowokacje dla zwiększania ego itp.
Twoi fanboy'e, którzy troszkę przesadzali w komentarzach nie dostali żadnego upomnienia, co jest trochę hipokryzją z Twojej strony, bo co niby robią dzieci wyzywając innych w Internecie, jak nie prowokacje i wzmacnianie własnego ego? Ich też powinieneś zablokować.