(23-11-2010 21:13 )GreenCell Wrote: - Ułóżcie sobie pytania !!
- Więcej życia Panowie !!
- Usuńcie stare filmiki i wstawcie nowe, poprawione !!
- I niech się "Zagrajmer"(Co to kur*a za nazwa ?!) nie krępuje...
- Człowieku, to jest wywiad z "Zagrajmerem". Normalne, że pytania są w tematyce gier etc. Nie wiem co Ci przeszkadzało w tych pytaniach. Jeśli masz pomysł na lepsze, to ja bardzo chętnie wysłucham. Zamiast krytykować, to podaj pomocną dłoń.
- Mamy krzyczeć do mikrofonu? Zadawać pytania śpiewająco? A może mówić je od tyłu. Żeby było zabawniej mogę też zmodyfikować głos w stylu "smerf". Co Ty na to? Myślę, że to by bardzo ożywiło wywiad. Wybacz poniosło mnie. Ale zrozum, że nie łatwo jest mówić swobodnie, żartobliwie z kimś, kogo się na co dzień nie zna. Zwłaszcza, że nagrywamy wywiady w bardzo domowych warunkach.
- Człowiek uczy się na błędach. Na chwilę obecną nie zamierzamy usuwać filmików. Ale mogę zagwarantować, że kolejne będą stopniowo lepsze. Uczymy się. Staramy się.
- Grunt, żeby Zagrajmer był sobą.
Dzięki za krytykę w punktach.
Pozdrawiam.
PS. Staraj się jak najmniej używać słowa "n00b" i wszelkich jego odmian. Uwierz mi. Nie brzmi to w ogóle dobrze. Wręcz przeciwnie. A może po prostu przejadło mi się już słuchanie tego głupiego słowa przez 10 lat życia online...