Małe ogłoszenie parafialne:
Odcinek będzie opóźniony o dzień, czyli (krzyżuje palce za sobą), pojawi się jutro, wynika to z tego, że jestem potrzebny w pewnych miejscach gdzie ludzie się uśmiechają, zapoznają między sobą i piją różne trunki i nie chodzi tu o zakład psychiatryczny (jeżeli nie zrozumieliście tego żartu to się nie przejmujcie, jest za późno i nawet sam go nie rozumiem... damn IT! próbujesz być śmieszny ale nie wychodzi. Dlatego też nie będę zarywał nocy, bo chce Wam dać co ma jakąś jakość, a do tego potrzebuje trochę czasu i "trzeźwego" umysłu.
W między czasie możecie zobaczyć jak potraktowałem trolla kilka postów wyżej. Swoją inteligencją i urokiem osobistym (zwiał na mój widok) :P To może być miła odmiana, jeżeli macie dosyć kolejnego tematu z serii "co myślisz o tym gościu o nicku x, usuwa mi komentarze... blablabla", tak to wszyscy są szczęśliwi :P. Traktujcie to jako odcinek bonusowy ^^.
Druga sprawa, to taka, że brakuje mi Waszego odzewu kochani widzowie :P. Mam ponad 1000 odwiedzin, to dosyć nieźle jak na dosyć niszowy wątek jak na to forum, ale mimo to jakoś jesteście leniwi i nic nie piszecie. ALE JA WAS ZMUSZĘ! Dobrocią oczywiście. Razem to zrobimy. Najpierw przedstawię Wam nasz cel! Normalnie jak generał się czuję. Nie lubię porównań w stylu "zagranicą jest lepiej", ale aż się prosi więc wybaczcie.
Tak więc na zagranicznych portalach tematy LP wyglądają w taki sposób:
- W LP jest ważne i tytuł i twórca, tutaj na razie mamy tak, że reklamują się twórcy, a nie to co robią. Co jest bardzo nie przemyślaną sprawą. Ale to jest nasz cel poboczny, przyszłościowy, dalekobieżny i inne trudne słowa. Tu potrzeba rewolucji jak ktoś kiedyś powiedział.
-
WAŻNIEJSZA SPRAWA tam dużą rolę gra widownia. Są dyskusje i pytania do LP'erów. Tu albo Wam się nie chce (bardziej prawdopodobne), albo ludzie się boją (nie ma czego). Ale dużo traci to forum przez to. Normalne temat LP to źródło memów i obrazków na dużą skale. Tu raczej tylko się komentuje pod filmikami... ale to nie to samo.
Tak, więc postanawiam zmobilizować małą armię. Zadaje Wam teraz pytania:
- czy jest zapotrzebowanie na LP w stylu Axela ( w sensie humoru ), ale nagrywane?
- czy bylibyście chętni uczestniczyć w konkursach (na razie bezpłatnych, muszę ogarnąć jaki jest odzew, nie martwcie się coś wymyśle)
To na razie tyle.
PS. Jak ktoś jest fanem mej "prozy" to tu :
http://zagrajmyw.pl/f/showthread.php?tid...11#pid9811 znajdzie moją recenzje dodatku do CoD. Jak będzie dużo ludzi chciało to mogę napisać recenzję innych gier (podam powiedzmy 3 tytuły i wybierzecie jeden). Wtedy się bardziej postaram.
PS2. Na razie mój wątek ma 1,247 odsłon. Jak licznik dojdzie do 2000 wstawię kolejny odcinek szybciej i postaram się (mam naprawdę napięty harmonogram) żeby to było coś w postaci bonusu.
Pozdr
(14-10-2011 21:01 )punio7 Wrote: To cała masa wszystkiego jako odpowiedź na post jednego trola, nad którym spędził on 5 sekund.
Odpowiem jeszcze raz, ale bardziej poważnie. Co wolisz mój post, który mógł Ciebie rozśmieszyć (nie wiem czy wyszło :P) czy kolejne 10 tematów, jak kto ktoś jest zły bo ich strollował?