RE: Koniec RockAlone2k?
Gdy zacząłem oglądać rocka, dla poradników let's playera, wydawało mi się, że to bardzo mądry człowiek. Nie, właściwie to nie. Rock jest mądrym człowiekiem. Jego Tuby zacząłem oglądać od chyba 12, i doznałem takiego szoku, że pomyślałem, że powinien zostać filozofem i wykładać na uczelniach. Po kolejnych Tubach, stopniowo stawał się moim idolem. Zgadzałem się z wszystkim, co mówił. Gdy opublikował Tubę o wizerunkach polityków, pomyślałem: "Kurczę, naprawdę politycy często starają się wyglądać na wesołych, nieomylnych...". I przypomniało mi się, że kilka razy na takie właśnie maski się już nabrałem. Potem, zauważyłem jakieś potknięcie Rocka, ale nadal uważałem go za nieomylnego. Potem, opowiedziałem moim rodzicom jedną z opinii Rocka, którą uznałem za prawdziwą. Rodzice odprawili mnie z minami świadczącymi o tym, że to bullshit. Rock niestety zmalał w moich oczach. Następną rzeczą, która mnie obudziła, było to, że powiedział, że jego żona mówi, że to nie on występuje na YouTubie. Teraz uważam, że Rock JEST mądrym człowiekiem, ale zbytnio stara się pokazać jako nieomylny i dobry wujcio.
Wolałbym, gdyby w swoich filmach był sobą.
|