RE: Klocuch12
To ja się wypowiem. Na serwerze Minecraft, spytałem się kogos czy chce sojusz na takim serwerze, on się zgodził. Podałem mu mój nick skype, on mnie dodał i gadalismy sobie od rzeczy do rzeczy, i tak długo się zastanawiałem czy to Klocuch po głosie, spytałem go, a on mówi takim "zawstydzonym" głosem: yy, niee. Były filmiki na YouTube o Krystianie Gontarku, który prowadzi zajęcia internetowe czy jakos tak. Ma lat 11, chodzi do klasy 5-tej, miał podobny głos do Klocucha, zajęcia jak klocuch. Niestety filmiki o nim już zostały usunięte, lecz chyba jeszcze jeden albo dwa są. Tak, więc spytałem tego "skypowego" Klocucha jak ma na imię, on powiedział Krystian. Zapytałem go ile ma lat, a on powiedział, że 11, czyli chodzi do klasy piątej. Zapytałem czy ma HitMana, a on powiedział, że czasem go Nagrywa. Kolor scian spytałem, a on mówił, że ma dwa pokoje, w jednym ma kolor scian pomarańczowy, a w drugim pokoju Biały. Tak, więc w Filmiku Klocucha: "do klocucha122" czy jakos tak, to on tam nagrywał i miał biały kolor scian, a jak nagrywał "def jam" to był czarny obraz w telewizorze na sekundke i było jego odbicie w TV wtedy. Na tym odbiciu miał kolor scian pomarańczowy. Chce jeszcze dodać, że spytałem czy ma brata, on powiedział, że ma i on ma 18 lat. Klocuch ma niby "kolege" szczupixa. Mysle, że to nie jego "kolega" tylko jego brat. Głos szczupixa jest prawie w każdym filmiku Klocucha! Nie możliwe, żeby do niego "kolega" przychodził na prawie każdy odcinek... Głos szczupixa słychać, że jest "udawany", i ja mysle, że ma 18 lat, tak słychać. Jego skype nie moge podać, ponieważ będzie miał spam na skype, a dalsze rozmowy zachowam dla siebie :) To tyle, pozdrawiam.
|