Quote:Oczywiscie taki Y zazwyczaj w koncu przytoczy pol-argument ze jego wywody sa "konstruktywna krytyka" lub pokieruje tematem na zasadzie "moje jest mojsze". Tymczasem ten Y jest tak na prawde zwyklym patalachem ktory sam nie potrafi zrobic zadnego filmu ktory spodoba sie ludziom. Wrzuca np. 1000 filmow a widzow ma 2000 z czego 3/4 to niekatywne/sub4sub konta. Bo robi swoje filmy tak badziewnie ze nikt nie chce go ogladac.
Brzmi jak płacz kogoś bardzo skrzywdzonego.
Naprawdę sądzisz, że biedne owieczki nie potrafią same weryfikować poziomu przyjmowanych informacji? To znaczy po twoich filmikach widzę, że nie, ale pytam dla zasady.
Tak na serio - twoje propozycje były dość bzdurne. Ignorowanie/blokowanie użytkowników, jak pokazało nam dużo serwisów z YT na czele, to narzędzie, które w większość przypadków nie działa tak, jak powinno, a tłamsi zdanie drugiej osoby. Które powinno być szanowane, jeśli spełnia netykietę.
Ukrywanie postów - znów bzdura. Uniemożliwia weryfikację wrażenia o danej osobie, którą się zablokowało. Ludzie są nieco bardziej złożeni niż twoi mitycznie trolle.
Licznik to przychylanie się do uproszczonego i błędnego myślenia z YT pt. 'Mam dużo subków, jestem fajny'. Zamiast takie myślenie tępić, to ty jeszcze je rozbudowujesz, wprowadzasz potencjalną paranoję i błędną ocenę.
Ogólnie - subiektywne aż do granic możliwości.
@Kernel
Quote:Myślę, że zmiana proponowana przez Buraka jest całkiem ciekawą i być może przydatną zmianą - odpowiednio wysoki licznik może zniechęcać takie osoby do pobytu na forum. Czy wypali? Wątpię, ale czemu nie spróbować?
A może by tak stożkowe czapki z oślimi uszami..ekhem.
Opierasz się na tym, że kogoś będą strasznie boleć cyferki. Czyli od teraz liczymy się z nic nie mówiącymi wartościami. Tak spytam - to czemu nie dać bana, jeśli są takie straszne? Odpowiem - bo nie miałbyś za co. Netykieta przestrzegana, regulamin też. To trzeba pośrednio kłuć w dupsko jakimś śmiesznym licznikiem. Z płaczu, że ten pan swoje zdanie wyraził.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.