(25-09-2011 18:07 )LittleBoy Wrote: Jak nie Jak tak gra moim zdaniem dobra ale to nie to :/
Prince of persia zapomniane piaski
Nie, jakoś styl gry i rozgrywki do mnie nie przemawia. Mam tak, że patrzę na grę i w 90% od razu coś mnie odrzuca, tak było i w przypadku PoP. Oglądałem przypadkiem parę odcinków ZW PoP i utwierdziłem się w tym przekonaniu.
(25-09-2011 18:29 )kaszubiak Wrote: Czy ten wątek ma coś więcej na celu oprócz nabijania postów? Poważnie zastanawiam się nad zamknięciem tego wątku, nie jest ani pożyteczny ani zabawny. Zalecam stworzenie "głębszych" zasad zabawy, nie wiem, może obszerniejsze opisanie gry czy coś. Wymyślcie coś.
Inaczej wątek dostanie bana.
Proponuję zmianę reguł na takie:
- odpowiadamy na post wyżej, czy graliśmy w grę jaką powyższa osoba wrzuciła jako pytanie. Odpowiadamy coś więcej niż jedno "tak"/"nie". Trzeba opisać dlaczego nie, a jeśli tak, to jak wrażenia, co się podobało, a co nie.
- Zadajemy pytanie dla następnej osoby z gry znanej osobie pytającej. Tak samo - dodajemy własną opinię i/lub doświadczenia z niej.
Zaczynam ;>
World of Warcraft?
Sam spędziłem tyle godzin w Azeroth, że nie jest tak daleko do Morrowinda (kilka tysięcy). W tej grze przede wszystkim jest jedna rzecz wybitna - klimat. Na to składa się gameplay, styl graficzny i oprawa dźwiękowa. Bywa tak, że słyszę soundtrack z niego i przypomina mi się dany obszar (każda kraina/miasto itd. ma swój kawałek) i zaczyna mi się chcieć grać ;]
Z wad - aby być naprawdę świetny, trzeba poświęcić dla niej życie - dopiero wtedy dasz radę wykoksować na najlepszy sprzęt, a tutaj wyposażenie daje sporo (postać dopiero wchodząca na max level jest kilkukrotnie słabsza niż ktoś, kto na max levelu gra od kilku miesięcy). Najgorsze w tym jest to, że wychodzi dodatek, czy wręcz większy patch i zabawa się zaczyna ponownie... Słowem - typowe MMO.
Dodam jeszcze, że obecnie można ściągnąć nielimitowanego czasowo triala - ma kilka ograniczeń, najważniejsze to ograniczenie do 20lvlu i brak możliwości handlu z innymi.
http://eu.battle.net/wow/en/