JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami.
|
Author |
Message |
McSayerPL

{socialsites}
|
RE: JJayJoker otwiera sklep. Z koszulkami.
(11-08-2011 13:29 )nieznany Wrote: dla mnie te koszulki sa i smieszne i fajne i co ze sa drogie jjay ma jedne najlepsze filmiki na youtube wiec nie dziwie mu sie ze chce zarobic gdybym mial 100 zl to bym kupil sobie taka koszulke no i co
Wrócę do tego. *facepalm* JJayJoker nie ma najlepszych filmików na youtube. Są takie osobistości jak CaptainSparklez, SeaNanners, słynny BlueXephos i Yogcast, jak i sławny Boltage McGammar. To na temat popularności pana JJJ.
Teraz koszulki. Według mojej opinii, jest to chore. Dlaczego? Przedstawia to poziom odbiorcy. Dana osoba jest tak zakochana i tak uwielbia JJJ, że kupuje jego koszulki. Fanatyka i maniactwo.
Tyle tematem koszulek, jeśli coś mi jeszcze wpadnie do głowy to coś napiszę.
|
|
06-11-2011 22:55 |
|
appareil

{socialsites}
|
Quote:JJayJoker nie ma najlepszych filmików na youtube. Są takie osobistości jak CaptainSparklez, SeaNanners, słynny BlueXephos i Yogcast, jak i sławny Boltage McGammar. To na temat popularności pana JJJ.
Nauka czytania ze zrozumieniem, część pierwsza:
Quote:jjay ma jedne najlepsze filmiki na youtube
oraz Quote:To na temat popularności pana JJJ
To takie proste!
Also, nazywać youtubowe gwiazdki osobistościami. So epic.
(This post was last modified: 07-11-2011 01:55 by appareil.)
|
|
07-11-2011 01:54 |
|
Sttark
{socialsites}
|
Nie kapuje tego...do samego JJJokera nic nie mam całkiem fajnie prowadzi Skyrim oraz God of War'a,ale to co zrobił z tymi koszulkami to przegięcie..żeby to jeszcze fajne było a mnie ten cały creeper czy jak to to się nazywa przypomina pewną część męskiej anatomii...
|
|
28-02-2012 19:24 |
|
anki
{socialsites}
|
a to JJajoker nie przestał robic filmików na YT?
|
|
12-01-2013 16:36 |
|
User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)