MegaZajka zamknął konto
|
Author |
Message |
sonicpro

{socialsites}
|
RE: MegaZajka zamknął konto
Jaki ten człowiek jest chory, on powinien się zgłosić pomoc do psychiatry.on cierpi na taką jedną z chorób,ale niestety nie pamiętam jak się dokładnie nazywa więc nie bd tutaj pisał.
w tym oto linku ( http://i54.tinypic.com/2crtzkh.jpg) doczepił się do mojej osoby ?? dlaczego nie wiem nie mam z nim kontaktu około 2-3 miesięcy a on dalej swoje. widać
Adam ma swojego rodzaju kompleksy no cóż bywa i tak,ale jak można wytłumaczyć że usuwa konto pod pretekstem ze odchodzę z "YouTube" bo ma życie prywatne. a po tygodniu powstaje nowe ? hmm... to jest co najmniej dziwne.i ciągle to samo zagrajmy które i tak nie zostaje nigdy ukończone. szkoda chłopa ale no cóż sam taką drogę wybrał
|
|
28-10-2011 09:11 |
|
Gik

{socialsites}
|
MegaZajka przyjął taktykę PanaOlimpuZeusa. Napisze ci taki raz na jakiś czas wiadomość, że twoje dni są policzone i myśli, że cię nastraszy.
A tak przy okazji:
MartwaWyspa Wrote:Zawód:
Zagrajmer,Bramkarz,Bezrobotny.
Jesteś bezrobotny? Pochwal się tym w Internecie.
|
|
28-10-2011 16:24 |
|
Roofix

{socialsites}
|
(27-10-2011 18:56 )Gik Wrote: Pisze także, że był bossem w wojsku.
Chory człowiek.
Ciekawe, co z niektórymi może zrobić wojsko (patrz, Bladebeliar). Choć mi trudno uwierzyć w opowieści Zajki (chyba że był w wojsku raz, przez 9 miesięcy). Ech, pobór.
Nie rozumiem tego. Ja poznałem sporo fajnych ludzi będących wojskowymi, sam miałem iść do sił rezerwowych, ale jak myślę o zachowaniu ludzi takich jak Zajka, to mam wątpliwości.
|
|
29-10-2011 10:28 |
|
Roofix

{socialsites}
|
Oj, coraz ostrzej. Hejtuje bardziej niż jego hejter.
Chciałbym takiego spotkać w rzeczywistości. Śmiesznie by było. Dodajmy, że mój znajomy (autor komentarza na samym dole), został również przez Zajkę strollowany.
Nie wiem, czy ten człowiek będzie umiał jeszcze nas jakoś zaskoczyć.
(This post was last modified: 31-10-2011 18:17 by Roofix.)
|
|
31-10-2011 18:14 |
|
Wan1Mas
{socialsites}
|
dzwońcie do Berlina, mamy nowego Fuhrera
|
|
31-10-2011 19:20 |
|
User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)