Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
kaszub Offline

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
(05-11-2011 22:26 )JimPanse Wrote:  Był ktoś na tym Ponymeet'cie Trójmiejskim? Może ty kaszubiak : P Pochwal się.

Oglądam MLP: FiM, ale bez przesady. Nawet nie wiem że był jakiś meeting kucykowy. A poza tym do Trójmiasta mam daleko z Warszawy i nie mam na to czasu.
06-11-2011 13:33
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Roofix Offline
*

Był w Trójmieście? Szkoda, wybrałbym się i zobaczył, czy statystyki co do widzów nie kłamią.
06-11-2011 20:09
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Matjas2211 Offline
*

Ja byłem w Katowicach i większość to osoby około 20.

http://youtu.be/DWkiWtqgOWc
[Image: madoka_magica_icons_by_zeiky-d4xkzmz.gif]
06-11-2011 20:12
Roofix Offline
*

Chłopcy czy dziewczyny? Kto przeważał ilościowo?
(This post was last modified: 06-11-2011 20:28 by Roofix.)
06-11-2011 20:28
Matjas2211 Offline
*

Chłopaki dziewczyn chyba było 5 albo 6.

07-11-2011 07:25
Roofix Offline
*

Chyba jednak statystyki nie kłamią.
07-11-2011 19:21
Matjas2211 Offline
*

Wyjaw mi te oto statystyki.

07-11-2011 20:26
Roofix Offline
*

Pytaj ObsessionOctopusa, nie chcę próbować wyciągać je z głowy, żeby czego nie przekręcić.
07-11-2011 22:51
TaboretPL Offline
*

Mi osobiście ta kreskówka kompletnie zwisa niech sobie oglądają co mnie to. Poraziła mnie jednak hipokryzja jednego z przedstawicieli brony czy jak tam się zwiecie. Osobiście lubię bardzo anime i mangę i też nie raz spotykam się z prowokacjami typu "chińskie bajki" itd. Mnie jednak zabiło zdanie jednego gościa teraz go nie zacytuję napisał chyba na jakimś minecraftowym forum. Stwierdza iż anime i manga są dla dzieci lecz MLP wręcz uwielbia czy tylko dla mnie jest to dziwne?

[Image: images?q=tbn:ANd9GcQq2NzBnDAx6Op7-8qL3zh...WISDPWkIrC]
13-01-2012 03:28
Sttark Offline

TaboretPL
Cóż zależy jak na to spojrzeć...Po pierwsze są różne anime:)Sam je oglądam co nie przeszkadza mi być bronies:)Ale do rzeczy.Nie lubisz jak nazywają anime chińskie bajki?Ja też nie,ale tak samo nie lubię jak ktoś obraża bronies(choć na szczęście ludzi którzy to hejtują jest mało w porównaniu z prawdziwymi bronies)jednak to zawsze boli nie ważne o co chodzi zarówno o anime jak i Friendship is magic(nie lubię zbytnio samego tytułu MLP źle mi się kojarzy^^)
A co do twojego argumentu to zależy...jeśli dyskusja dotyczyła np.Naruto,Bleach'a(oglądam) albo One piece(tak samo) to nie ukrywajmy że większość ludzi którzy to czytają to dzieci..no osób w wieku 10/16 lat nie nazwiesz dorosłymi jedynie One piece czytają dorośli gdzieś w wieku 18/25 lat.
A jeśli chodziło o inne anime to cóż NAPRAWDĘ dobre anime(podobnie jak seriale)można policzyć na palcach obydwu rąk.
Z anime mogę wymienić Death note,NGE,CG,FMA oraz Black Lagoon.
Z serialami jest tak samo(Simpsonowie,Dexter,MLP friendship is magic,Doktor House,Doctor Who)
Te które wymieniłem to akurat elita elit(przynajmniej według recenzentów oraz moim^^)
A więc albo miał racje albo nie wiedział co mówi.Jednak zauważyć wart że FIM trafił tam gdzie nikt nie planował.Serial(pozornie)dla dziewczynek oglądają normalni w 90% heteroseksualni mężczyźni oraz mniejszy odsetek dorosłych kobiet:)Żadne anime raczej nie osiągnęło podobnego sukcesu oraz popularności w stosunku do jakości(w końcu serial zbija bardzo dobre recenzję).Więc reasumując moje długie przemówienie te stwierdzenie jest bardzo prawdopodobne gdyż paradoksalnie mimo że te anime mają znaczek ,,od 16 lat'' to prawie każde dziecko je widziało;)A z kucykami jest co innego i na pewno oglądają je osoby starsze niż większość anime
Brohoof;)

Ogarnij ortografię, to boli - apparatus
(This post was last modified: 16-01-2012 22:59 by appareil.)
16-01-2012 19:41
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5