MegaZajka zamknął konto
|
Author |
Message |
sonicpro

{socialsites}
|
RE: MegaZajka zamknął konto
no co racja to racja :) "nikogo nie obchodzi ze mam 100 widzów.nikt mnie nie lubi, nie martw się jesteś NAJLEPSZY" gościu ma za duże mniemanie o sobie :)
|
|
14-11-2011 19:39 |
|
MartwaWyspa

{socialsites}
|
@sonicpro Nie rozumiem Cię koleś, inni już przestali pisać na mój temat bo wyczerpała im się wyobraźnia, a Ty dalej swoje. Po pierwsze nie będę tłumaczył się przed Tobą dlaczego nagrywam takie filmiki a nie inne, nie znam Cię i wisi mi Twoje zdanie na mój temat a także zdanie innych co piszą na tej stronie, masz jakiś problem do mnie? To pisz prosto w twarz.
@lukiatos Nie masz swojego życia dzieciaczku? Ja piszę prawdę na swoim profilu, a Ty czym możesz się popisać? Przeszedłem LoLa 100 razy i jestem dzieckiem Neo?
(This post was last modified: 20-11-2011 18:03 by MartwaWyspa.)
|
|
20-11-2011 18:01 |
|
MartwaWyspa

{socialsites}
|
[spoiler]@lukiatos Po pierwsze to pan Adam dla Ciebie dzieciaczku, wchodzę bo wkurza mnie to jak dzieci takie jak Ty myślą że zwojują całym światem, a mają jeszcze nocnik na dupie odbity, frajerze.
Stary jak masz do mnie jakąś rysę to spotkajmy się na jakimś ringu, bo w internecie jesteś twardy,ale w życiu realnym jesteś miętki.[/spoiler]
(This post was last modified: 20-11-2011 19:51 by punio7.)
|
|
20-11-2011 18:06 |
|
MartwaWyspa

{socialsites}
|
[spoiler]@lukiatos Dzieciaczku, ja grałem w 1 lidze oraz 3, teraz grałem w lidze amatorskiej bo miałem kontuzję Ty kontuzji na komputerze raczej nie będziesz miał, co najwyżej oślepniesz i będziesz musiał chodzić z białą laską i pieskiem, dzieciaczku teraz idę do wyższej ligi, bo jestem dobry w tym co robię i to nazywa się życie realne a nie trollowanie w świecie internetu w Twoim wykonaniu i 90% użytkowników tej strony. Umiesz w ogóle kopnąć w piłkę? Za pewne grasz nadal gumową.[/spoiler]
(This post was last modified: 20-11-2011 19:52 by punio7.)
|
|
20-11-2011 18:12 |
|
MartwaWyspa

{socialsites}
|
[spoiler]Ps. Nie jestem już bezrobotnym, byłem nim przez krótki okres swojego życia,ale każdemu może to się zdarzyć, no ale Twoja rodzina ma biznes z Niemcami, więc w Twoim przypadku bezrobocie Ci na razie nie grozi,ale i tak tam zawitasz :D[/spoiler]
(This post was last modified: 20-11-2011 19:52 by punio7.)
|
|
20-11-2011 18:15 |
|
User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)