U mnie na iPodzie goszczą niezmiennie: Devil May Cry 4, Crashday, Flatout:Ultimate Carnage, Total Overdose i Runaway.
Na kompie czycha jeszcze Fallout (każdy) i Beneath a Steel Sky.
@Adominacja, też chciałem napisać o Total Overdose. Ale na pewno królują: cała seria GTA, cała seria Tony Hawk's, cała seria NFS. Cud, miód i orzeszki jednym słowem.
Pozdrawiam, Sabazios.
11-08-2011 13:44
appareil Posts: 1.160
{socialsites}
Ja osobiście polecam wam 1 kawałek z Arcade'owej gry Konami "Violent Storm".
Kawałek z 3 poziomu gdzie bosem był Drigger. (Ci którzy w to grali pewnie go pamiętają ;))
Chociaż nie lubię takiego rodzaju muzyki, ta piosenka niesie ze sobą pewien sentyment (jakieś 300 zł lub więcej wydane na automatach) i fajnie się słucha. :)
U mnie to prawie wszystko z całej serii NFS'a, Assassin's Creed 2 i Brotherhood. Oczywiście Flatout 2, Borderlands też. I nawet może głupio zabrzmi ale te dziwne kawałki z Minecraft'a nawet takie fajne są ale tylko jak gram (takie pasujące do tej kwadratowości jeśli mogę to tak określić :D)
Co do muzyki to najbardziej lubię soundtrack z gothic'a I oraz II.Muzyka świetna ociekająca klimatem oraz nawiązaniem.Dodałbym jeszcze ścieżki dźwiękowe z wiedźmina I oraz II,choć w tym wypadku(zresztą nie tylko w tym)jedynka biję na głowę dwójkę.Z assassyna podobały mi się z 3,4 kawałki nie więcej.Hm..TES IV miał tak samo parę kawałków które do mnie trafiły nie więcej,zaś Skyrim ma świetny soundtrack choć wolę ten z Morrowind'a bardziej mi pasuje do motywów gothic'a.
Mój ulubiony;)
(This post was last modified: 03-02-2012 15:57 by Sttark.)