apparatus
Pan wszystkowiedzący znowu się odezwał.Czytałem każdą twoją wypowiedzi i wiedz że na każdą odpowiedziałem argumentem nie chcę mi się tego pisać jeszcze raz więc cóż..zajrzyj na poprzednie posty
LavosCore
A co mnie to obchodzi czy widziałeś pierwszy sezon?Twoje nastawienie było widać od razu a co do reszty posta przyganiał kocioł garnkowi napisz coś porządnego ja swoje argumenty na temat wyjątkowości tego serialu i nie mam zamiaru robić drugi raz tego samego...
Gik
W takim razie zrób lepsze..albo(jeśli lubisz te klimaty)przeczytaj Cupcakes(fanfik)o bardzo podobnych klimatach albo Silent Ponyville.Ten pierwszy jest tylko obrzydliwy ale drugi jest naprawdę dobry:)
(This post was last modified: 18-01-2012 18:20 by Sttark.)
Będziesz potrafił po angielsku czy chcesz polskiego linka?
To akurat najbardziej absurdalne stwierdzenie jakie słyszałem^^Co ma piernik do wiatraka?Choć jak ktoś jest stereotypowym człowiekiem to..cóż żal mi go:(
(This post was last modified: 18-01-2012 18:25 by Sttark.)
Z trudem, ale jednak chyba dam radę po ingliszu. Lecę pędzę, relację z lektury zdam za parę godzin. O ile nie będę wymiotował w toalecie od tych wszystkich okropieństw zawartych w tekście :,(
(18-01-2012 18:15 )Sttark Wrote: A co mnie to obchodzi czy widziałeś pierwszy sezon?
Gdyż zakwestionowałeś moją wiedzę w temacie. Oświecam cię zatem, że jest inaczej.
Quote:Twoje nastawienie było widać od razu
Bo od razu określiłem swoje stanowisko wobec tej bajki. Każdy głupi to zrozumie, nie wiem skąd ten oskarżający ton.
Quote:a co do reszty posta przyganiał kocioł garnkowi napisz coś porządnego ja swoje argumenty na temat wyjątkowości tego serialu i nie mam zamiaru robić drugi raz tego samego...
Hah. Stosujesz bardzo prosty zabieg forsowania - wszystko co nie będzie wygodne i czego nie będziesz mógł skontrować nie będzie 'czymś porządnym'. Czemu? Bo ty tak mówisz. Drogi randomie, świat nie kręci się wokoło ciebie, ja i apparatus przedstawiliśmy kontrargumenty, których ty po prostu nie uznajesz. Twoje zdanie na szczęście nie potrafi definiować materii i dlatego to nadal będą argumenty. Negując je w taki sposób wychodzisz tylko na krzykacza.
@Roofix
To widełko prezentuje niczym nieuzasadnioną sieczkę, ot taki gore klasy D.
Swoją drogą, Sttark, czy mógłbyś powiedzieć, co przeciętnego 18 latka mogłoby zachęcić do oglądania poniaczy? Ponieważ nie widzę w tej bajce żadnych wartości, przesłania, wspaniałej animacji bądź fabuły, jest to po prostu kolejna z miliona bajek, która na dodatek napędza sprzedaż zabawek.
Mógłbyś podać przynajmniej 1 lub 2 argumenty? Prócz internetowego hype'u? Jedyne czym się różni toto, że jest wypromowana przez nerdów z 4chana, lub innej dziwnej instytucji.
(This post was last modified: 18-01-2012 18:38 by Wan1Mas.)
@Roofix
Wiedziałem, że to właśnie podasz jako przykład i cóż, powiem tyle - HTF jakoś uzasadnia obrazy w nim zawarte i robi to dość konsekwentnie. A to? Hepi, hepi, znikąd jeden kuc tnie drugiego. To takie naciągnie guro skarpety, kompletnie nie tłumaczonej. Równie dobrze można wrzucić Rule 34 z kucami, bo wzbudzi w moich oczach identyczne politowanie.