Dobra, widzę że ten kuc jest niereformowalny, a każda próba, przekonania go, w jakim brodziku intelektualnym drepcze, jest tak samo sensowna, jak walenie barana w ściane.
EE filozofia jest przecież nie jestem na was wściekły:)Po prostu smuci mnie wasze podejście z takim daleko nie zajdziecie,ale masz rację w jednym dyskusję z wiecznie zarozumiałymi i wpatrzonymi w siebie trollami które nie akceptują poglądów innych ludzi też nie przyniesie efektów więc...zakończmy to.
Mam dość walenia grochem o ścianę...
(This post was last modified: 18-01-2012 21:09 by Sttark.)
@IConquer
Filozofię ponyfagów dobrze można było ujrzeć na kanale Octo jakiś czas temu i w komentarzach pod jego filmikiem ogłaszającym usunięcie MLP z kanału. Ten tutaj to nic innego jak jeden z nich, bezkrytycznie łykający wszystkie informacje, które wydają mu się wygodne.
Jeśli chcesz więcej lulzu, zajrzyj na my glorious equestria blog. Ho, ho po prostu.
CO jak co ale byłem jedynych z tych co tą sprawą się nie przejęli w końcu OO już zakończył działalność przez Hasbro(chyba,choć niezbyt mu wierzę)sam raczej oglądam z angielskimi napisami.
A co to ma do tego?Ta stronka jest najlepsza(moim zdaniem)jeśli chodzi o memy internetowe więc w takim celu ją dałem na przykład zapoznania się co niektórych o co chodzi bronies i serialowi.