Uwielbiam kiedy ktoś zarzuca innym trolling, podczas gdy nie dość, że sam trolluje, to jeszcze robi to nieudolnie. A fanfic jest strasznie nudny. Oczywiste inspiracje "Teksańską masakrą piłą mechaniczną" są oczywiste. Nie będę czytał całości. Po co mam niby zaczytywać się w czyimś mokrym śnie?
Heheh, uwielbiam ED.
(This post was last modified: 18-01-2012 22:48 by Gik.)
@Roofix
Już nie, odkąd poziomy postów Starka przekroczyły dopuszczalne normy dziecinady czy ponyfagostwa. Chociaż na razie jeden zero dla mnie w mojej małej tezie entuzjastów przez duże E tej bajki.
Gik, możesz streścić to sławetne opowiadanie? Plax.
Z grubsza to, co na filmiku od Roofixa. Rainbow Dash jest torturowana (Pinkie Pie wycina jej cutie mark, ucina skrzydła itede, itepe. Popuszczanie zwieraczy included), zabita, a następnie przerobiona na ciasteczka.
Ogólnie to dzieciarnia podnieca się tym opowiadaniem pewnie dlatego, że wcześniej nie czytali niczego w podobnym stylu. Jak dla mnie, to nic ciekawe. Ocena w skrócie - "ziew".
Jak filmik mnie jeszcze śmieszy, to nie rozumiem opowiadania o kucykach w tym stylu. Opowiadania, więc pisząc wyobraźnia pracuje pełną parą.
Zahacza to o fetyszyzm jaki tam.
(This post was last modified: 19-01-2012 00:20 by Roofix.)
Macie rację, że to jest strasznie drętwe. Mam wrażenie, że ekscytują sie nim w większości ci, którzy mają seksualne fantazje z owymi kucykami w roli głównej D:
Gik
Cóż są gusta i guściki nie mówiłem że jest dobry tylko obrzydliwy:)
LavosCore
Cóż jak dotąd to ja pierwszy zaapelowałem o zakończenie tematu,znasz powiedzenie głupszym się ustępuję:)
Roofix
Polecam Silent ponyville jest o wiele lepszy a w sumie też zaliczyłbym go do gore a ma niezłą fabułę.
Selevan
Cóż źle Ci się wydaje...
(This post was last modified: 19-01-2012 07:53 by Sttark.)