Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Lavos Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
@Gik
Meh. Czyli tak jak zawsze zresztą.

@Roofix
Co jest śmiesznego w tym filmiku?

@Selevan
Od MLP do furries już bardzo blisko. Bardzo.

@Sttark
Wiesz, masz święte prawo wierzyć w każdą bzdurę jaką wymyślisz. Popisałeś się wystarczającym zakłamaniem, hipokryzją, nieznajomością zasad dyskusji i dziecinadą. Niemal dla każdego w tym temacie jesteś zabawnym randomem, który przekrzykuje resztę. Zatem spoko, uważaj mnie za głupiego i myśl, że wygrałeś dyskusję - jak dla mnie poziomem idiotyzmów bijących z twoich postów, wygrałeś Internet.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
19-01-2012 10:51
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sttark Offline

LavosCore
Pytasz co jest śmiesznego w tym filmiku?Cóż ogólnie jest śmieszny choć akurat o tym co kogo śmieszy nie mam zamiaru dyskutować:)
Co do reszty nie obchodzi mnie co o mnie myślisz ani co mnie myślą inne uparte osły ja swoje zdanie przedstawiłem ty nie potrafisz go zaakceptować ok.Oceniać mnie mogą tylko przyjaciele,znajomi,rodzina,oraz ja sam.
A co do furries to cóż ja nim nie jestem nie interesuje mnie to,lecz uważam to za ,,trochę'' stereotypowe.Podobnie ludzie myślą o fanklubie Sonic'a(takiego niebieskiego jeża).
[spoiler]

[/spoiler]
(This post was last modified: 20-01-2012 00:07 by appareil.)
19-01-2012 13:11
Wan1Mas Offline

(19-01-2012 13:11 )Sttark Wrote:  Pytasz co jest śmiesznego w tym filmiku?

Nic.

(19-01-2012 13:11 )Sttark Wrote:  Co do reszty nie obchodzi mnie co o mnie myślisz ani co mnie myślą inne uparte osły ja swoje zdanie przedstawiłem ty nie potrafisz go zaakceptować ok

Nope, on tylko Ci mówi, że nie potrafisz zrozumieć zdania innych osób, które kwestionują słuszność Twojego.

(19-01-2012 13:11 )Sttark Wrote:  Oceniać mnie mogą tylko przyjaciele,znajomi,rodzina,oraz ja sam.

To już mi zapachniało subkulturą JP. TYLKO BÓG MA PRAWO NAS SĄDZIĆ! - Bosski Roman.
(This post was last modified: 19-01-2012 13:41 by Wan1Mas.)
19-01-2012 13:40
Sttark Offline

IConquer
Stary to że to ciebie nie śmieszy to nie oznacza że innych też weź chociaż raz pomyśl o innych a nie o sobie,nie potrafisz nawet tego?Nie jesteś pępkiem świata,zapamiętaj sobie to.
I nie wspomniałem że tylko Bóg ma prawo mnie osądzać ale ludzie których znam i mogę zaufać.(oczywiście Bóg też)ale w życiu tylko ci ludzie których wymieniłem.Normalnie zachowujesz się jak jakiś podrzędny troll już 3 raz.Mam w rzyci twoje zdanie na mój temat,rozumiesz to?

(This post was last modified: 19-01-2012 13:46 by Sttark.)
19-01-2012 13:45
Wan1Mas Offline

(19-01-2012 13:45 )Sttark Wrote:  IConquer
Stary to że to ciebie nie śmieszy to nie oznacza że innych też weź chociaż raz pomyśl o innych a nie o sobie,nie potrafisz nawet tego?Nie jesteś pępkiem świata,zapamiętaj sobie to.
Funny poniacz you are.

(19-01-2012 13:45 )Sttark Wrote:  I nie wspomniałem że tylko Bóg ma prawo mnie osądzać ale ludzie których znam i mogę zaufać.(oczywiście Bóg też)ale w życiu tylko ci ludzie których wymieniłem.

Witamy na forum dyskusyjnym, miejscu w którym zostawiasz swoje zdanie, miejscu, do którego każda osoba, która jest zarejestrowana może wyrazić swoję zdanie, lub skrytykować zdanie innej persony, jeżeli uważa, że jest nielogiczne, idiotyczne, lub po prostu - błędne.

(19-01-2012 13:45 )Sttark Wrote:  Normalnie zachowujesz się jak jakiś podrzędny troll już 3 raz.Mam w rzyci twoje zdanie na mój temat,rozumiesz to?
Super, forum dyskusyjne... dyskusja... oh wait, lepiej krzyczeć na lewo i prawo, nie przyjmując argumentacji innych osób. You are right.

Btw, filmiki wrzucaj w spoiler, bo znowu robisz faila, robisz to tak:

[.spoiler]
.LINK
[./spoiler]

Pro TIP: Usuń kropki
(This post was last modified: 19-01-2012 13:51 by Wan1Mas.)
19-01-2012 13:51
Sttark Offline

Niby dlaczego mają być w spoilerze?To temat poświęcony temu serialowi a nie innemu więc nie widzę nic złego że są tutaj dodawane a dużo miejsca nie zajmują.
Quote:Witamy na forum dyskusyjnym, miejscu w którym zostawiasz swoje zdanie, miejscu, do którego każda osoba, która jest zarejestrowana może wyrazić swoję zdanie, lub skrytykować zdanie innej persony, jeżeli uważa, że jest nielogiczne, idiotyczne, lub po prostu - błędne.
Tyle że na forum powinna panować kultura i wyrozumiałość(przynajmniej na każdym porządnym forum).więc równie dobrze cała ta dyskusja nie powinna mieć miejsca,jednak jak chcecie się dalej ośmieszać to róbcie swoje..moje zdanie na temat błędnej waszej opinii już wyraziłem.
[spoiler]

[/spoiler]
(This post was last modified: 19-01-2012 19:11 by appareil.)
19-01-2012 13:59
Wan1Mas Offline

(19-01-2012 13:59 )Sttark Wrote:  Niby dlaczego mają być w spoilerze?To temat poświęcony temu serialowi a nie innemu więc nie widzę nic złego że są tutaj dodawane a dużo miejsca nie zajmują.
Bo mogą, bo to wygląda lepiej? Bo moderatorzy nie będą musieli edytować Twojego posta? Wybierz sobie.

(19-01-2012 13:59 )Sttark Wrote:  Tyle że na forum powinna panować kultura i wyrozumiałość(przynajmniej na każdym porządnym forum).więc równie dobrze cała ta dyskusja nie powinna mieć miejsca,jednak jak chcecie się dalej ośmieszać to róbcie swoje..moje zdanie na temat błędnej waszej opinii już wyraziłem.

Hurr Durr, głupota tej wypowiedzi przekroczyła dopuszczalne maximum mojej wątroby, I'm out.
(This post was last modified: 19-01-2012 14:28 by Wan1Mas.)
19-01-2012 14:24
Sttark Offline

Niech Ci ulży;)
19-01-2012 14:26
Lavos Offline
*

@Sttark
Nie zwracam się do ciebie, zatem odpuść wylewanie tych złotych myśli. Twoje zdanie przestało mnie obchodzić po którymś idiotycznym poście z kolei - po prostu zaakceptowałem fakt, że nie dorosłeś do wymiany zdań na pewnym poziomie.
Jest w ogóle jakiś cel spamowania tymi filmikami? Odnoszą się one do tematu?

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
19-01-2012 14:46
Gik Offline
*

Sttark Wrote:Co do reszty nie obchodzi mnie co o mnie myślisz ani co mnie myślą inne uparte osły ja swoje zdanie przedstawiłem ty nie potrafisz go zaakceptować ok.Oceniać mnie mogą tylko przyjaciele,znajomi,rodzina,oraz ja sam.

http://youtu.be/HY-03vYYAjA?t=7s

Sttark: największy lolcow od czasów MegaZajki.

Co do animacji: bezsensowna przemoc jest zawsze zabawna. Ale ta przemoc musi być dobrze przemyślana i kreatywna. Tu mamy nijakie odcinanie kończyn oraz wyciąganie jelit.

Ale te przejściówki między zwrotkami nawet dają radę.

[Image: aqI8D.jpg]
19-01-2012 14:47
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5