Myślałem, że ostrzeżenia są wyraźnym znakiem, że w twoim losowym wklejaniu linków do widełek jest coś nie tak. Cóż, jaki jest sens dyskusji, skoro nie potrafisz nawet odebrać podstawowych znaków przekazywanych na forach, czyli regulaminu i ostrzeżeń moderacji?
(This post was last modified: 19-01-2012 17:48 by appareil.)
LavosCore Wrote:@Gik
Bo ja wiem? To tak jak z głupim żartem, bardzo szybko staje się nieciekawy. Ta animacja może podnieci kilku nastolatków, ale raczej nic poza tym.
Zależy. Jestem zdania, że żarty każdego typu mogą być zabawne, nawet jeśli są opowiadane po raz n-ty, o ile są zastosowane w odpowiednim momencie. Jak w filmiku: widzimy makabrę, a zaraz potem tańczące kucyki. Kontrast sprawia, że cała sytuacja - w normalnych warunkach przerażająca - jest zabawna. Od obrzydzenia do komedii.
A w każdym razie tak powinno być, jednak właśnie sztuka rozśmieszenia widza nie do końca się autorowi "wideła" udała. Szczerze powiedziawszy, to przemoc w tym filmie jest strasznie... miałka. Rysując w obrzydliwie cukierkowym stylu MLP, autor powinien posiedzieć i pomyśleć nad naprawdę "chorymi" scenami tortur, bo to, co tam widać zwyczajnie nie przeraża ani nie obrzydza. Wydaje się nijakie.
I coś na poprawę humoru:
(This post was last modified: 19-01-2012 18:59 by Gik.)