Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Sttark Offline

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
Właśnie te ,,nic'' wpływa niebagatelnie na odbiór serialu jak głosy są źle dobrane automatycznie produkcja staje się gorsza,więc dlatego mówię..kłopot z czytaniem ze zrozumieniem?
03-02-2012 20:36
Find all posts by this user Quote this message in a reply
appareil Offline
*

Bo oczywiście głównym punktem złego odbioru bajki przez Conquera jest kiepski voiceover.
03-02-2012 21:09
Wan1Mas Offline

Bo oczywiście drogi randomie nie wiesz, że mieszkam w Emiratach Brytyjskich? Derp, jesteś zabawny.

(03-02-2012 20:36 )Sttark Wrote:  kłopot z czytaniem ze zrozumieniem?

Cholera, myślałem że w Gimbazjach na terenie Polski uczą czytania ze zrozumieniem, bo póki co Ty tą zdolnością się nie popisałeś, widać wolałeś dodać talenty w bezmózg mode'a, raight? Chyba że jesteś w Technikum lub nie daj bóg innej zawodówce...
(This post was last modified: 03-02-2012 22:40 by Wan1Mas.)
03-02-2012 22:21
Lavos Offline
*

(03-02-2012 18:39 )Sttark Wrote:  1.Jakbyś nie widział nie można tolerować wszystkiego nie próbuj udawać mądrego pisząc takiego stwierdzenia.
Pokaż mi, gdzie to napisałem.

Quote:Człowieka tolerancyjnego który akcentuję morderców też byś podziwiał?
Domyślam się, że chodzi o 'akceptację'. O ile ostatnio sprawdzałem, to tolerancja nie oznaczała akceptacji, nie narzucała takowej i nie była jej naturalną wynikową. Nie rozumiem dlatego, po co piszesz nagle o akceptacji, w dodatku na przykładzie tak oderwanym od przedmiotu rozmowy.

Quote:Jestem(w przeciwieństwie do ciebie)tolerancyjny,ale i nie głupi(patrząc na twoje wypociny)
Mhm. Po tych przytykach widać, jak bardzo. Jak i przy poprzednich postach, gdzie nagle zjawiali się tajemniczy hejterzy czy ograniczeni ludzie, ludzie nie mieli argumentów, bo ty tak uważałeś etc. To miałem na myśli mówiąc, żeś nietolerancyjny - ustalasz sobie wygodną granicę pseudotolerancji, za którą możesz spychać wszytko, co ci się nie podoba. Jak i teraz - moje posty są wypocinami tylko dlatego, bo się z tobą nie zgadzają - wszak nie dowiedziesz mi tego na podstawie merytorycznej dyskusji, do której, jak udowodniłeś wcześniej, nie dorosłeś.

Quote:2.Nie twierdzę,że ich nie ma twierdzę,że to są nie liczne wyjątki...
Skoro nie spotkałeś się z takowymi, to dość oczywistym faktem jest, że jesteś w tej chwili ostatnią osobą, której zdanie odnośnie rozmiaru tej części poniaczy będzie się w jakikolwiek sposób liczyć.

Quote:3.Cóż nie widzę w tych zdaniach nic głupiego,ale jak ktoś taki jak ty uważa to za głupie..moja teoria się potwierdza;)
Twoja teoria bierze się tylko z uprzedzenia oraz bardzo zawężonego postrzegania odmiennych opinii, z którymi rzadko potrafisz przeprowadzić konfrontację na stopie wzajemnego porozumienia oraz poziomie. Dlatego mnie kompletnie nie interesuje i jeśli możesz - zachowaj ją dla siebie - chyba, że chcesz próbować zakres tolerancji ze strony moderacji, heh.

@Gik
Prawicowe ględzenie było dość przewidywalne. Filmweb nie zawiódł na szczęście i dlatego w zamieszczonych przez ciebie linkach można znaleźć takie diamenty:

'(Filmweb)kruk6666 Wrote:A tu naglę pojawia się taka bajeczka z kucykami i
nie mogę się od niej oderwać. Nie wiem co robić. Boję się że rodzice odkryją mnie na oglądaniu takich rzeczy.
Zabrzmiało jak uroki nastoletniej masturbacji czy coś w tym stylu. Dlaje też jest dosyć zabawne:

Quote:Ale nie mogę przestać, cały czas myślę o tym kiedy będę miał
okazję obejrzeć w spokoju kolejne odcinki. Mam nadzieję że to nie jest nic
nienormalnego, w moim wieku raczej nie powinienem oglądać takich rzeczy.
Słyszałem o tych całych bronies, nie wiem czy nie stałem się jednym z nich. Już nie
wiem co o tym wszystkim myśleć...
I tak zaczyna się obsesja...dum, dum, dum!
Czy to tylko mi się wydaje, że koleś brzmi jakby rozważał swoją seksualność?

Posty tego allena123 nie są aż tak zabawne, pewnie dlatego, że ich sama treść jest z góry dość łatwa do przewidzenia. Choć też daje radę. Lurkuj dalej, Gik.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
(This post was last modified: 04-02-2012 01:34 by Lavos.)
04-02-2012 01:29
Sttark Offline

Ech ten twój cały bełkot jest absolutnie nie do skomentowania nie dość że mnie to jeszcze obrażasz ludzi na filmweb'ie,mimo że ich nie znasz,cóż po prostu śmieszy mnie takie podejście jak twoje pełne hejterstwa oraz nastawienia na ,,nie''.Szkoda mi ciebie i tyle..dobrze że takich ludzi jest co raz mniej.Jesteś po prostu ograniczonym homofobem,hejterem i trollem.Tak uważam cię za takiego.Nie,mam w rzyci twoje zdania na ten temat i na temat mojej osoby.Teraz już rozumiem dlaczego zagrajmerzy tak nie cierpią tego forum...już to pisałem,wiem.
Powiem tylko jedno na koniec i żegnam.
Hater gonna hate
04-02-2012 01:56
Wan1Mas Offline

(04-02-2012 01:56 )Sttark Wrote:  1) [...] Szkoda mi ciebie i tyle..dobrze że takich ludzi jest co raz mniej.
2)Jesteś po prostu ograniczonym homofobem,hejterem i trollem.Tak uważam cię za takiego.Nie,mam w rzyci twoje zdania na ten temat i na temat mojej osoby.
3)Teraz już rozumiem dlaczego zagrajmerzy tak nie cierpią tego forum...już to pisałem,wiem.
4)Powiem tylko jedno na koniec i żegnam.
5)Hater gonna hate

Dzięki Tobie oplułem się kawą, dzięki.

1) Not rly, patrząc na ilość idio... ludzi oglądających poniacze będzie ich coraz więcej...
2) Czyli przyznajesz się do bycia ciepłym? Cholera, dużo by to wyjaśniało, i popierało teze prawicowców...
3) Wiesz, jak będziesz tak szarżować to niedługo będziesz musiał poszukać innego drogi broniaczu.
4) A Cóż to za głęboką, filozoficzną, tęczową myśl mogłeś wykmnić, Broniaczokleto?
5) Ach tak, nazwij kogoś "hejterem" mimo tego że nim nie jest, cholera, Lavos, wiesz coś o uwstecznianiu społeczeństwa polskiego? Niedługo będą pełzać jak larwy jak tak dalej pójdzie... DRONKI DO GAZU
(This post was last modified: 04-02-2012 08:20 by Wan1Mas.)
04-02-2012 08:20
Gik Offline
*

To co, obstawiamy zakłady, kiedy to Hasbro zapowie powstanie pełnometrażówki FiM? Być może w 3D?

[Image: tumblr_ls7aikxKS21qdq3teo1_500.jpg]

Brohy czekają.

[Image: aqI8D.jpg]
04-02-2012 08:43
Lavos Offline
*

(04-02-2012 01:56 )Sttark Wrote:  Ech ten twój cały bełkot jest absolutnie nie do skomentowania
Twój brak kompetencji w rzeczowej dyskusji nie jest pierwszyzną. Póki bawiłem się z tobą w przepychanki słowne, jeszcze jakoś dawałeś radę, przechodząc na suchy język faktów podpisałem na ciebie wyrok. Zrób przysługę nam wszystkim i przestać robić z siebie pośmiewisko.

Quote:nie dość że mnie to jeszcze obrażasz ludzi na filmweb'ie,mimo że ich nie znasz,
Nie wiedziałem, że pisanie o swoich skojarzeniach co do ich wypowiedzi jest bezpośrednim obrażaniem ich autorów. Tym bardziej, że nigdzie o nich nie pisałem.
Inna sprawa, że jesteś najmniej upoważnioną osobą do pisania oraz rozsądzania kto obrażał, a kto nie, patrząc przez pryzmat twoich poprzednich postów.

Quote:cóż po prostu śmieszy mnie takie podejście jak twoje pełne hejterstwa oraz nastawienia na ,,nie''.
Moje nastawienie ma korzenie w powodach, opiniach, które zawieram w argumentach. Nie w dziecinnym zaciskaniu piąstek i podchodzenia do faktów wg własnego widzimisię.

Quote:Szkoda mi ciebie i tyle..dobrze że takich ludzi jest co raz mniej.
Zawsze jest i będzie odsetek ludzi myślących, potrafiących analizować oraz wyrażać własne poglądy na poziomie kulturalnym, którego kompletnie nie prezentujesz. Oczywiście rozumiem twoją radość, wszak ludziom bez wyżej wspomnianych przymiotów łatwiej jest coś wmówić/ nakrzyczeć.

Quote:Jesteś po prostu ograniczonym homofobem,hejterem i trollem.
Nie boję się ludzi, mam kumpli i znajomych chyba z każdego zakątka tego świata. Zaś dwa pozostałe określenia, jak i zestawienie z tym pierwszym, świadczą o twojej ignorancji co od definicji słów oraz głupocie - po prostu rzucasz we mnie zasłyszanymi gdzieś określeniami, nieważne co znaczą, po prostu byle były pejoratywne. Znów - bardzo dziecinnie.

Quote:Tak uważam cię za takiego.Nie,mam w rzyci twoje zdania na ten temat i na temat mojej osoby.Teraz już rozumiem dlaczego zagrajmerzy tak nie cierpią tego forum...już to pisałem,wiem.
Powiem tylko jedno na koniec i żegnam.
Hater gonna hate
Właściwie w tej rzyci miałeś każde zdanie, które ci się nie podobało, zatem ta rzyć pojemną jest ponad wszelką miarę.
Jeśli stąd sobie pójdziesz, płakać nie będę. Nie sądzę by potrzebne nam było na dłuższą metę dziecko, które filtruje ten temat bardzo regularnie oraz atakuje każdego, kto śmie powiedzieć coś przeciwnego o bajce dla dziewczynek.
Children gonna mumble.

04-02-2012 10:52
Selevan Offline
*

Ten temat jest coraz lepszy. Za kilka miesięcy, osiągnie on 100 stron, i 20, jubileuszową "dyskusję" Lavosa z randomowym fanbojem.
(This post was last modified: 04-02-2012 21:30 by Selevan.)
04-02-2012 21:30
Lavos Offline
*

I zakończy się nic nie wnoszącą, radosną pointą z błędną interpunkcją Selevana. To jest życie.

@Gik, ta fotka pochodzi z planu filmu? Bo jeśli tak, to byłby zabawny. Bardzo.

04-02-2012 21:56
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5