Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Gik Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
Że się tak wetnę:

Wyszedł kolejny odcinek (genialnej jak dotąd) serii PONY.MOV: SHED.MOV!

IMO jedyna zabawna animacja na podstawie MLP. Epic Coś Time ssie.

[Image: aqI8D.jpg]
05-02-2012 23:40
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sttark Offline

Zgadzam się z poprzednikiem scena chyba inspirowana ,, babeczkami'' wyszła świetnie choć nie lubię tego,że zawsze wyzywają się na Rainbow...
TaboretPL
Shrek?Już bliżej,nie powiem ale nie porównuj budżetu Shrek'a(którego imo tylko 2 części są dobre)który był wysoko budżetówką do MLP FIM,które było/jest nisko budżetówką w porównaniu z nim...po za tym film łatwiej zrobić niż serial.Jednak obydwie animację są bardzo dobre w tym co robią.
Lavos
Simsonowie to(jak już pisałem)animacja dla dorosłych/nastolatków.Coś nie jest jasne w mojej wypowiedzi?Bajka to utwór literacki
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bajka
Po za tym Futurama..to też serial produkowany z myślą o nastolatkach nie małych dzieciach i trafił w swój target jak nic.
Kuce są o tyle wyjątkowe,że każdy otwarty człowiek je polubi(no z wyjątkiem hajterów)i są idealnym przykładem animacji dla całej rodziny...
06-02-2012 15:39
Lavos Offline
*

(06-02-2012 15:39 )Sttark Wrote:  Lavos
Simsonowie to(jak już pisałem)animacja dla dorosłych/nastolatków.
Simpsonowie to bajka dla każdego, o tym świadczy jego popularność oraz konstrukcja tej animacji. Twoje subiektywne zdanie nie zmieni tego prostego faktu.

Quote:Coś nie jest jasne w mojej wypowiedzi?Bajka to utwór literacki
http://pl.wikipedia.org/wiki/Bajka
Zaczynasz już się gubić. Piszemy o bajkach w rozumieniu animowanych filmów rysunkowych. Piszemy nie od teraz, sam w identycznym kontekście wspomniałeś o Animaniacs. Nie odwracaj teraz kota ogonem, jeśli możesz.

Quote:Po za tym Futurama..to też serial produkowany z myślą o nastolatkach nie małych dzieciach i trafił w swój target jak nic.
Po ich konstrukcji i przede wszystkim jako osoba, która obejrzała wszystkie sezony śmiem twierdzić coś zupełnie odwrotnego.

Quote:Kuce są o tyle wyjątkowe,że każdy otwarty człowiek je polubi(no z wyjątkiem hajterów)i są idealnym przykładem animacji dla całej rodziny...
Plus podane przeze mnie wcześniej seriale. Co sprawia, że kuce nie są wcale wyjątkowe na tym polu oraz nie są niczym idealnym. Co wiadomo nie od wczoraj.

I Lawl, kroją kuca - na pewno nawiązanie do Cupcakes. Może jeszcze Happy Three Firends są nawiązaniem do tego taniego tekstu.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
(This post was last modified: 06-02-2012 16:21 by Lavos.)
06-02-2012 16:20
Selevan Offline
*

06-02-2012 16:26
Sttark Offline

Lavos
1.Simsonowie są dozwoleni od lat 12 czyli ta bajka NIE jest dla każdego w przeciwieństwie do kuców.To,że oglądają go inne grupy,niż target to inna sprawa

2.Jak chcesz.

3.Przypadek Futuramy jest taki sam jak Simsonów tzn.są od(z tego co kojarzę)od 12 roku życia na pewno nie wcześniej więc mylisz się twierdzeniem że są to animację dla każdego...

4.Żaden serial nie jest idealny,ale temu nie wiele do ideału brakuję sorki,ale porównywanie tych produkcji jest głupie i to bardzo.MLP jest dla dzieci a trafiło w gusta dorosłych zaś pozostałe seriale są od pewnej grupy wiekowej(nawet jeśli jest to zaledwie dwunastka).
Selevan
Parodię stare,ale fajne.
(This post was last modified: 06-02-2012 16:42 by Sttark.)
06-02-2012 16:42
Wan1Mas Offline

(06-02-2012 16:42 )Sttark Wrote:  Lavos
1.Simsonowie są dozwoleni od lat 12 czyli ta bajka NIE jest dla każdego w przeciwieństwie do kuców.To,że oglądają go inne grupy,niż target to inna sprawa

MLP jest dla dzieci a trafiło w gusta dorosłych zaś pozostałe seriale są od pewnej grupy wiekowej(nawet jeśli jest to zaledwie dwunastka).
Selevan
Parodię stare,ale fajne.

(05-02-2012 20:51 )IConquer Wrote:  http://www.tv.com/shows/the-simpsons/for...56-734529/

Czytanie ze zrozumieniem kuleje, prawda?

A co do MLP, masz racje, trafiło do nerdów z 4chana i fanbojów DzejDzeja.
06-02-2012 16:45
Sttark Offline

To tylko jedno forum więc nie radziłbym na jego podstawie oceniać wszystkich fanów serialu to po pierwsze.
Po drugie serial trafił do otwartych,cywilizowanych dorosłych mężczyzn którzy nie boją się powiedzieć tego co myślą i nie mają męskości niczym mydlana bańka która pęka po kontakcie z tym show.
Ten facet raczej nie jest fanboyem JJJoker'a oraz nerdem 4chan'a,czyż nie?

(This post was last modified: 06-02-2012 17:52 by Sttark.)
06-02-2012 17:52
JimPanse Offline
*

Mam wrażenie, że wśród oglądających MLP jest strasznie dużo facetów "wyśmianych po zdjęciu spodni". I to już ma mało wspólnego z samym serialem, bardziej z poziomem odzywek w tym temacie. Zwłaszcza kiedy choćby się drapnie temat "męskości". Uderz w stół a nożyce się odezwą.

[Image: e0ns6.jpg]
06-02-2012 17:58
Wan1Mas Offline

(06-02-2012 17:58 )JimPanse Wrote:  Mam wrażenie, że wśród oglądających MLP jest strasznie dużo facetów "wyśmianych po zdjęciu spodni". I to już ma mało wspólnego z samym serialem, bardziej z poziomem odzywek w tym temacie. Zwłaszcza kiedy choćby się drapnie temat "męskości". Uderz w stół a nożyce się odezwą.

Cholera coś w tym jest,

A co do Ciebie Starczek, powiedz Ty mi jedno, dlaczego tak zawzięcie bronisz kreskówki dla małych dziewczynek, i ludzi którzy wyszli po resocjalizacji za gwałcenie małych chłopców oraz/lub zwierząt domowych takich jak kozy? Powiedz mi, gdzie jest rzekoma wyższość MLP nad np Simsonami, tylko nie używaj tego argumentu typu "Target" ponieważ linki i góry już zdążyły Ciebie uświadomić, że tak nie jest.

Poza tym, pejsowski wąs nie mówi o męskości, dopóki nie wali łychy oraz nie pachnie cygarami, jest tak męski, jak przewidywany target całego serialu MLP.
(This post was last modified: 06-02-2012 18:18 by Wan1Mas.)
06-02-2012 18:16
Sttark Offline

Powiem Ci jedno IConquer
Twoje komentarze aż są przesycone hejterstwem że aż się wymiotować chcę,nie dość że piszesz głupoty jak mało
,,A co do Ciebie Starczek, powiedz Ty mi jedno, dlaczego tak zawzięcie bronisz kreskówki dla małych dziewczynek, i ludzi którzy wyszli po resocjalizacji za gwałcenie małych chłopców oraz/lub zwierząt domowych takich jak kozy?''
Co to w ogóle za uwaga,ile ty masz lat 13/14?Mentalnie,masz właśnie tyle MLP jest fenomenem czy tego chcesz czy nie.Możesz tego nie lubić co jest w pełni zrozumiałe lecz obrażanie fanów i ludzi oglądających tą animację to już przesada i to gruba.Zachowujesz się jak homofob(tak,będę cie tak nazywał)który na wszystko co obce reaguje agresją mam głęboko gdzieś twoją opinię,sam nieźle się bawiłem na tym forum, kłócąc się hejterami(m.in ty),jednak mimo to im bardziej wchodzę w ten temat tym bardziej zastawaniem się jak smutne musi być twoje życie no chyba,że otaczasz się ludźmi swojego pokroju to ok,jednak wśród normalnych ludzi(otwartych,tolerancyjnych,nie wyśmiewających i obrażających wszystkich którzy mają inne poglądy niż ty).Sam reprezentujesz poziom co najwyżej godny małego gówniarza który myśli,że wszystko wie i że w wszystkim zna się najlepiej,jak dotąd nie zrobiłeś nic by udowodnić swoją teorię ja jestem facetem oglądam kuce.Inni są facetami oglądają kuce wy uważacie że nikt kto ogląda tą bajkę nie jest facetem i męski?
Z targetem mam rację napisałem to wyraźnie więc odwołaj się do mojego argumentu który przytoczyłem wyżej Obydwa te seriale oglądają osoby od 12 roku życia,zaś kuce są dla wszystkich-to jest niezaprzeczalne i nie zgrywaj mądrego,jak nim nie jesteś mówiąc że te 2 seriale są dla dzieci target 6/10 lat.Nie ośmieszaj się więcej nawet gdyby twój własny ojciec/idol(nie wiem jakiego faceta najbardziej podziwiasz)powiedział by Ci,że to ogląda ty nadal traktowałbyś go jak pedała,pedofila czy co tam się zrodzi ci w głowie.Jednego nie zmienisz ten serial będzie trwał czy Ci się to podoba czy nie tak samo będzie z fandomem bronies,możesz tego nie znosić,ale nadal jesteś tylko 1 hejterem w necie i w stosunku ok.20% hejterów 80%+dzieci będące od początku targetem Hasbro nie muszę ci mówić kto tu będzie górą.
LavosCore
O twoim maśle maślanym nie chcę mi się wspominać, osiągnąłeś świetną formę w najbardziej znienawidzonej rzeczy w internecie-trllowaniu i hejtowaniu-gratuluję.Rozmowa z tobą jest bez sensu.
(This post was last modified: 06-02-2012 19:29 by Sttark.)
06-02-2012 19:19
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 3 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5