RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
Powiem Ci jedno IConquer
Twoje komentarze aż są przesycone hejterstwem że aż się wymiotować chcę,nie dość że piszesz głupoty jak mało
,,A co do Ciebie Starczek, powiedz Ty mi jedno, dlaczego tak zawzięcie bronisz kreskówki dla małych dziewczynek, i ludzi którzy wyszli po resocjalizacji za gwałcenie małych chłopców oraz/lub zwierząt domowych takich jak kozy?''
Co to w ogóle za uwaga,ile ty masz lat 13/14?Mentalnie,masz właśnie tyle MLP jest fenomenem czy tego chcesz czy nie.Możesz tego nie lubić co jest w pełni zrozumiałe lecz obrażanie fanów i ludzi oglądających tą animację to już przesada i to gruba.Zachowujesz się jak homofob(tak,będę cie tak nazywał)który na wszystko co obce reaguje agresją mam głęboko gdzieś twoją opinię,sam nieźle się bawiłem na tym forum, kłócąc się hejterami(m.in ty),jednak mimo to im bardziej wchodzę w ten temat tym bardziej zastawaniem się jak smutne musi być twoje życie no chyba,że otaczasz się ludźmi swojego pokroju to ok,jednak wśród normalnych ludzi(otwartych,tolerancyjnych,nie wyśmiewających i obrażających wszystkich którzy mają inne poglądy niż ty).Sam reprezentujesz poziom co najwyżej godny małego gówniarza który myśli,że wszystko wie i że w wszystkim zna się najlepiej,jak dotąd nie zrobiłeś nic by udowodnić swoją teorię ja jestem facetem oglądam kuce.Inni są facetami oglądają kuce wy uważacie że nikt kto ogląda tą bajkę nie jest facetem i męski?
Z targetem mam rację napisałem to wyraźnie więc odwołaj się do mojego argumentu który przytoczyłem wyżej Obydwa te seriale oglądają osoby od 12 roku życia,zaś kuce są dla wszystkich-to jest niezaprzeczalne i nie zgrywaj mądrego,jak nim nie jesteś mówiąc że te 2 seriale są dla dzieci target 6/10 lat.Nie ośmieszaj się więcej nawet gdyby twój własny ojciec/idol(nie wiem jakiego faceta najbardziej podziwiasz)powiedział by Ci,że to ogląda ty nadal traktowałbyś go jak pedała,pedofila czy co tam się zrodzi ci w głowie.Jednego nie zmienisz ten serial będzie trwał czy Ci się to podoba czy nie tak samo będzie z fandomem bronies,możesz tego nie znosić,ale nadal jesteś tylko 1 hejterem w necie i w stosunku ok.20% hejterów 80%+dzieci będące od początku targetem Hasbro nie muszę ci mówić kto tu będzie górą.
LavosCore
O twoim maśle maślanym nie chcę mi się wspominać, osiągnąłeś świetną formę w najbardziej znienawidzonej rzeczy w internecie-trllowaniu i hejtowaniu-gratuluję.Rozmowa z tobą jest bez sensu.
(This post was last modified: 06-02-2012 19:29 by Sttark.)
|