(06-02-2012 19:19 )Sttark Wrote: przesycone hejterstwem że aż się wymiotować chcę,
Zachowujesz się jak homofob (tak,będę cie tak nazywał)który na wszystko co obce reaguje agresją
mam głęboko gdzieś twoją opinię,
kłócąc się hejterami(m.in ty),
jednak mimo to im bardziej wchodzę w ten temat tym bardziej zastawaniem się jak smutne musi być twoje życie no chyba, że otaczasz się ludźmi swojego pokroju
jednak wśród normalnych ludzi (otwartych,tolerancyjnych, nie wyśmiewających i obrażających wszystkich którzy mają inne poglądy niż ty).
Sam reprezentujesz poziom co najwyżej godny małego gówniarza który myśli,że wszystko wie i że w wszystkim zna się najlepiej, jak dotąd nie zrobiłeś nic by udowodnić swoją teorię ja jestem facetem oglądam kuce. Inni są facetami oglądają kuce wy uważacie że nikt kto ogląda tą bajkę nie jest facetem i męski?
Nie ośmieszaj się więcej nawet gdyby twój własny ojciec/idol (nie wiem jakiego faceta najbardziej podziwiasz) powiedział by Ci,że to ogląda ty nadal traktowałbyś go jak pedała,pedofila czy co tam się zrodzi ci w głowie.
Jednego nie zmienisz ten serial będzie trwał czy Ci się to podoba czy nie tak samo będzie z fandomem bronies,możesz tego nie znosić,ale nadal jesteś tylko 1 hejterem w necie i w stosunku ok.20% hejterów 80%+dzieci będące od początku targetem Hasbro nie muszę ci mówić kto tu będzie górą.
Zabrakło mi tylko hymnu USRR żeby cała ta wypowiedź sprawiła, żebym opluł się kawą, derp.
Homofob? Ponieważ nie widzę sensu w oglądaniu bzdurnej bajeczki dla dzieci przez w sumie dorosłego faceta? Hurr durr, powiedz mi, który poniacz Cię kręci, Pinkie? Apple? Powiedz z którym byś pojeżdźił po tęczy, bo póki co takie odczucia może mieć każdy, kto czyta Twoje pseudoposty, a raczej wymachiwanie penisem na lewo i prawo.
Huh, moje życie smutne? Fakt, czytając moją biografie mógłbyś się przerazić, ponieważ nie znalazł byś tam tęcz, miłości w nutelle lub innych takich periodyków. Teoretycznie normalni ludzie śmieją się z broniaczy,
Cytując wypowiedź jednej z matek z popularnego, polskiego forum:
Mamuśka Z Forum Wrote:"Mój syn ogląda My Little PonyMój 17 letni syn ogląda My Little Pony i twierdzi że to jest normalne. Nie jest to takie zwyczajne oglądanie, gdyż ostatnimi czasy nie było dnia w którym nie wspominał o kucykach nie wspomne też o jego rysunkach przedstawiających właśnie kucyki, tłumaczy się że jest jakimś bromim czy coś takiego i że to jest teraz modne, ale ja jako jego matka martwię się o jego stan umysłu i to że oglądanie przez niego kucyków jest skutkiem stresu lub czegoś innego. Co o tym sądzicie?"
Cholera, to powinno się leczyć.
Zastanawiam się czy powinienem Ciebie wyśmiać, czy trzymać Ciebie na tym forum nadal, ponieważ mogę naruszyć czuły punkt, i zaraz wyniesiesz się gdzieś indziej, aczkolwiek jesteś taki zabawny, że grzechem byłoby Ciebie stąd wyrzucać. Idąc dalej, cholera, poruszyłeś sprawę idola, niestety nie mam żadnego, ojca szanuje tylko za parę jego decyzji które fakt, były trudne. Powiem Ci tak, mieć jaja fizycznie, a potrafić postępować jak facet z jajami, to dwa różne pojęcia, mam na to wiele przykładów, wielokrotnie widziałem idiotów, którzy nie potrafili zrobić kroku w życiu, bo za bardzo byli zajęci oporem przed tym, pokończyli jak broniacze, siedzą w stagnacji, o ile oni przynajmniej robią coś znośnego, o tyle broniacze oglądają tęczową bajeczke o kucach zapieprzających po tęczach, wciągających meth lub inny syf. Zarzucanie mi hejterstwa? Tobie mogę zarzucić fanboizm w 150% postaci, nikt, kto nie jest po Twojej stronie nie da Ci w Twoim mniemaniu sensownego argumentu, ponieważ jesteś tak zaślepiony w idiotyczną animacje z kucami, że nie potrafisz logicznie podejść do spraw.