neXt

{socialsites}
|
RE: Skąd wzięły się wasze nicki ?
neXt od tego, że kiedyś posługiwałem się jakimś innym nickiem, ale mi się przestał podobać i stwierdziłem, że muszę wymyślić coś nowego, następny nick. I właśnie od tego "następnego" nicku się wzięło neXt. A AnkarOo, czyli drugi nick, którym się posługuję wziął się stąd, że... hmmm... w sumie nie wiem. :( Tak po prostu kiedyś (chyba przy rejestracji w LoLu) był nick neXt zajęty i stwierdziłem, że trzeba coś nowego wymyślić. Nie wiem naprawdę od czego. Może gdzieś w podświadomości utkwiła mi nazwa Ankrahmun ( kto grał, ten wie yeah :D ) i jakoś w tym momencie mi przywiało fragment tej nazwy? Być może.
|
|
22-02-2012 02:49 |
|
bossek

{socialsites}
|
hmm moja nazwa wzięła się właściwie od grania w WoW'a nw co to był za boss ale ja tankowałem i jakoś wszyscy padli a ja się trzymałem (palkiem) dość długo i zaczeli na mnie mówić (pisać) bossek i od tego się właściwie zaczęło :)
|
|
22-02-2012 11:50 |
|
Łukasz

{socialsites}
|
hmm... Mam tak na imie. :D
|
|
22-02-2012 19:28 |
|
Brzozka

{socialsites}
|
Moja ulubiona wokalistka, Bjork pochodzi z Islandii, a jej imię w naszym języku oznacza brzozę. Uznałam, że brzoza nie brzmi dobrze, więc zdrobniłam do brzozki. Na youtubie mam przy nicku cztery siódemki. Wzięły się stąd, że brat mi profil zakładał (no co, byłam informatycznym głąbem) i wstawił mi siódemki, bo to ma jakiś związek z Bogiem, a ja jestem religijna. A czemu akurat cztery-tego nie wiem.
|
|
03-04-2012 20:20 |
|