Wan1Mas
{socialsites}
|
RE: Wyzywam was.
A na moje to dlatego że polecił ją nie jaki Kamil ze Szczecina dzięki czemu rycerze z całej polski na swoich kwadratowych konikach przybywali do jej sub puba.
(This post was last modified: 10-03-2012 08:37 by Wan1Mas.)
|
|
10-03-2012 08:04 |
|
Lavos

{socialsites}
|
Gurl gamer przyciąga swoich miłośników. Plus dołączenie do kółka ssania, dzięki czemu tworzy się iluzja miłej i sympatycznej gromadki znajomych, którą warto jest oglądać. Na tej samej zasadzie działają hamerykańscy vlogerzy - jeden pokaże się z drugim i w psychice widzów wszystko jeszcze bardziej się ufajnia.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
11-03-2012 13:50 |
|
appareil

{socialsites}
|
Quote:buduje po prostu dość ciekawe budowle
Swoją drogą, co do tych ciekawych budowli. Czemu ludzie nadal utrzymają, że takie wielkie leje w ziemi otoczone szkłem, jak jej paskudny "Coś" robią ręcznie? To strzał w stopę, bo albo faktycznie się to robi i wychodzi się na osobę, która chyba ma jakieś problemy ze zorganizowaniem własnego czasu i poświęca aż za dużo uwagi cyfrowym klockom (Asperger?), albo udaje się że tak jest, w rzeczywistości używając czitów, spawnerów, edytorów. I prędzej czy później wpada jak CTSG, który w jednym ze swoim odcinków zespawnował sobie tonę materiałów, zrobił przejście w kamtejżji i zapomniał sprawdzić, czy owce na ekranie ruszyły się choćby o milimetr.
|
|
12-03-2012 15:04 |
|