Lavos

{socialsites}
|
RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
(13-03-2012 22:47 )Sttark Wrote: Mnie się obrazek podoba tobie nie i...co z tym?Niby twoje zdanie jest ważniejsze niż moje?Zarozumialstwo ponad skalę.Tobie się nie podoba to ok jednak mi tak i obydwoje mamy rację w swoim guście.Ogarnij się Lavosk'u.
Marne próby dyskredytacji czyichś postów poprzez przytyki w stronę ich autorów to kiepska taktyka, pisałem zresztą o tym wcześniej.
Ciekawe jest to, że umiem wskazać błędy technicze tej pracy i na tej podstawie uznać, że to coś jest do bani. Ty zaś znów 'ło, fajne, hyh, bo fajne'. Mi tam nie zależy na forsowaniu swojego zdania, zwłaszcza z takimi ludźmi jak ty, odkąd widać kto ma w tej kwestii do powiedzenia więcej.
Znów grunt się usuwa i trzeba wrócić do sprawdzonej (wg siebie, of korz) metody 'ogarnij się/hejtujesz/myślisz że jesteś mądrzejszy/powiem mamie'. Stark, jesteś bardziej schematyczny niż metoda Pawłowa.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
(This post was last modified: 13-03-2012 23:09 by Lavos.)
|
|
13-03-2012 23:08 |
|
Sttark
{socialsites}
|
Hm nie wyzwałem ciebie od hejterów(w poprzednich komentarzach dotyczących kuców może i tak za co przepraszam jak to cie uraziło powiedziałem nie jesteś hejterem tylko wiecznym marudą;))
Cóż i nie zaprzeczałem,że twoje oceny pracy są złe,tylko,że i tak mnie nie przekonasz do zmiany zdania nie twierdzę,że obrazek jest jakiś super dobry ale po prostu mi się podoba czy tego chcesz czy nie.
A co do schematyczności to nie tylko ja tu jestem schematyczny Lavos sam zachowujesz się identycznie w każdym wątku i nie próbuj zaprzeczać bo to prawda.
|
|
14-03-2012 19:31 |
|
Lavos

{socialsites}
|
(14-03-2012 19:31 )Sttark Wrote: Cóż i nie zaprzeczałem,że twoje oceny pracy są złe,tylko,że i tak mnie nie przekonasz do zmiany zdania nie twierdzę,że obrazek jest jakiś super dobry ale po prostu mi się podoba czy tego chcesz czy nie.
Co mnie kompletnie nie interesuje. Ty ubzdurałeś sobie, że niby uważam swoje zdanie za lepsze itepe. To po raz kolejny to samo - jak nie będziesz wyzywać od hejterów czy homofobów, to będziesz robić to w taki sposób, z prostej przyczyny - braku argumentów.
Quote:A co do schematyczności to nie tylko ja tu jestem schematyczny Lavos sam zachowujesz się identycznie w każdym wątku i nie próbuj zaprzeczać bo to prawda.
Oczywiście, że nie jesteś, prawdziwy z ciebie kryształ, lawl.
Tak, jestem schematyczny - wypowiadam swoje zdanie, konfrontuje je z innymi, argumentując. Nie rozumiesz czegoś - twój schemat jest błędnym kołem, mój to zwyczajny ciąg przyczynowo-skutkowy losowego użytkownika forum, który lubi dyskusje.
|
|
14-03-2012 20:02 |
|
Sttark
{socialsites}
|
1 JA nic sobie nie ubzdurałem.po prostu piszę co widzę.
2 Ty to napisałeś,ale dzięki za komplement choć osobiście się za kryształ nie uważam,ale...
Quote:Tak, jestem schematyczny - wypowiadam swoje zdanie, konfrontuje je z innymi, argumentując.
I przy okazji marudząc na prawo i lewo nie potrafiąc zaakceptować zdanie drugiego człowieka.Też lubię dyskusję,ale takie,które do czegoś prowadzą a nasza nie doprowadzi do niczego.Dlatego uważam,że nasze dyskusję są bez sensu bo zarówno ty jak i ja nie odpuścimy,ot kolejne 2 randomy w internecie dyskutujące na zwykły temat.:cool:
(This post was last modified: 14-03-2012 20:10 by Sttark.)
|
|
14-03-2012 20:10 |
|
Lavos

{socialsites}
|
(14-03-2012 20:10 )Sttark Wrote: 1 JA nic sobie nie ubzdurałem.po prostu piszę co widzę.
I co kompletnie nie musi się pokrywać z rzeczywistością.
Quote:Quote:Tak, jestem schematyczny - wypowiadam swoje zdanie, konfrontuje je z innymi, argumentując.
I przy okazji marudząc na prawo i lewo nie potrafiąc zaakceptować zdanie drugiego człowieka.Też lubię dyskusję,ale takie,które do czegoś prowadzą a nasza nie doprowadzi do niczego.Dlatego uważam,że nasze dyskusję są bez sensu bo zarówno ty jak i ja nie odpuścimy,ot kolejne 2 randomy w internecie dyskutujące na zwykły temat.:cool:
Nie wiedziałem, że gonisz za takimi oczywistościami, ale okej - tak, akceptuję fakt posiadania przez różnych ludzi odmiennych opinii. To jest dla mnie coś tak naturalnego, że nie wydawało mi się koniecznym do akcentowania.
Co do sensu - jak pisałem wcześniej, nie liczę na żadne wnioski czy ugody z twojej strony, co potwierdziłeś w tym temacie dawno temu.
Zaś 'dyskusje' z tobą powodują kilka sekund śmiechu. Na pewno kilka osób także nabija się z twoich postów, zatem widzisz jak dobrotliwy masz wpływ na nasze internetowe samopoczucie.
![[Image: kaos.gif]](http://s22.postimage.org/jd6k4n4st/kaos.gif)
(This post was last modified: 14-03-2012 22:17 by Lavos.)
|
|
14-03-2012 22:16 |
|
Sttark
{socialsites}
|
Cóż to nie ja byłem posądzony o trollowanie w kilku wątkach.I jeżeli taki malkontent jak ty się śmieje z postów pozytywnie nastawionego do życia człowieka to się ciesze.Zresztą te kilka osób to ludzie twojego pokroju więc się nie dziwie;)
|
|
14-03-2012 22:28 |
|
Xist
|
Ten temat nie służy do tego żeby przez kilka dobrych stron prowadzić jakieś sprzeczki, które nie znajdą końca. Każdy ma prawo do własnego zdania. Jednemu się to podoba, a drugiemu nie i należałoby to zaakceptować. Niestety przez takie ciągłe spory temat schodzi na offtop. Dlatego apeluję żeby tego typu spory rozwiązywać na PW czy innym komunikatorze.
|
|
14-03-2012 22:49 |
|
Selevan

{socialsites}
|
Zgadzam się z Xistem, choć użyłbym nieco innych słów.
Starczy już nabijania się z fanboyów pokroju Sttarka.
|
|
14-03-2012 23:15 |
|
Lavos

{socialsites}
|
Zawsze można nabijać posty w stylu Selevana.
|
|
15-03-2012 00:01 |
|
Selevan

{socialsites}
|
Fakt. I twoje, i moje posty prezentują dokładnie taką samą wartość.
Czyli żadną.
|
|
15-03-2012 00:24 |
|