Co do broniaczy, właśnie dwóch broniaczy obiecało mi zabić matkę za to, iż obraziłem ich ulubioną bajeczkę oraz podałem jeden z argumentów zamieszczonym w tym dziale, nie mówiąc o banie konta na "fandomie" i usunięcia komentarzy, shit just got real.
Nawet Octopus zaczął krytykować serial - wide twórcy poszli w kierunku a'la Channel Awesome, czy Niekryty Krytyk, robiąc serial pod poziom "fanów".
Cóż, jeśli tak, to szkoda.
Chciałem to wrzucić,ale jak widać ktoś mnie uprzedził;)A co do CR to gość nieźle opowiada zwłaszcza na jego podstronie.A co do OO to cóż,jak dla mnie jest człowiekiem któremu ciężko dogodzić.Nie wiem czy ogląda serial nadal,czy też nie,ale w sumie znaczenia to niema.Mimo to szanuje go jako twórcę jego tłumaczenie była najlepsze jakie tylko można było znaleźć.Że nie wspomnę o poradnikach rysowania.Po za tym mam podobne zdanie o niektórych graczach minecraft'a.
Roofix
Ja tam spadku nie zauważyłem po za odcinkiem 8 sezonu drugiego.Możliwe,że po prostu mu się znudził.Albo naprawdę jakość spadła.(chociaż nie...pewnie by o tym ludzie pisali).
(This post was last modified: 16-03-2012 21:39 by Sttark.)
16-03-2012 21:38
Infelicity Posts: 564
{socialsites}