Post Reply 
My Little Pony: Friendship Is Magic
Author Message
Infelicity Offline
*

RE: My Little Pony: Friendship Is Magic
Ja nie stwierdziłem, że Skajrim jest zły. Nawet w niego nie zagrałem, a to ze względu na leciwy sprzęt, ale sądzę że przyciągnie mnie na dłużej niż Obek (który przyciągnął mnie "ledwie" na ponad 150 godzin gry).

[Image: aeN1WWp_460sa.gif]
27-03-2012 20:10
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sttark Offline

Oblivion mnie zanudził na śmierć...coś tam pograłem,ale szczerze?Wolę piątkę.

Żeby nie było że offtop.
27-03-2012 20:12
Infelicity Offline
*

Jak się grało z modami, to była całkiem ciekawa.

[Image: My-Little-Pony-Skyrim-1-e1321645406416-510x383.jpg]

Bronies jak wszystkim wiadomo dostali się do piąteczki zmieniając Skyrim w Equestrię. Żeby nie było, że offtop.

27-03-2012 20:22
Sttark Offline

Możliwe z modami nie grałem.

Cóż prawda.Mnie się podoba mod podmieniający smoki na Fluttershy.Po za tym raczej nie gram na modach(tylko modowałem kiedyś gothic'a).A co do modów pony niektóre mi się podobają inne nie to co pokazałeś przypomina połączenie Rainbow z Nightmare moon.
27-03-2012 20:25
Lavos Offline
*

Quote:Bo ty oczywiście napisałbyś to lepiej co Lavosku
Rozumiem, że to zdanie doświadczonego grafika, reżysera, kompozytora, developera gier etc. Aha, i jeszcze niesamowitego poligloty. Bo tymi osobami musisz być, by coś tutaj krytykować, wg twojego idiotycznego rozumowania.
Pozwól, że cię oświecę - nie musisz być specjalistą, by wyrażać swoją opinię.
Co pewnie robisz, a tutaj prezentujesz to oklepane 'baww, zrub lepiej', bo skrytykowałem coś u kucach. Co jak wcześniej, powoduje u ciebie butthurt. Pawłow again.

Quote:Czy mi się wydaje czy masz jakieś kompleksy.Nic tylko same marudzenie nie potrafisz się cieszyć szczęściem innym(co za głupie pytanie oczywiście,że nie).
Jestem strasznie zakompleksiony argumentując moją krytykę bajki dla dzieci.
I przecież tak świetnie mnie znasz. Zresztą, zgłaszam za ad hominem.

[Image: kaos.gif]
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
27-03-2012 22:09
kaszub Offline

(27-03-2012 18:46 )Sttark Wrote:  @Kaszubiak

Artykuł całkiem w porządku co jak co,ale prasa zwykle przedstawia nas w dobrym świetle(zarówno w Polsce,jak i zagranicą).

W dobrym świetle? Wybacz, ale czytając ten artykuł zbierało mi się na mdłości. Samo określenie "kucyki pony" powoduje odruchy wymiotne.
Prasa? Czy Ty naprawdę nie widzisz tego bełkotu w tej publikacji?

Oglądam kuce. Lubię tę bajkę, ale czytając ten artykuł ogarnęła mnie wielka irytacja. Nie wiem dlaczego. Po prostu przypominało mi to wpis dostosowany do poziomu czytelników "faktu" czy "SE".
28-03-2012 08:53
Visit this user's website Find all posts by this user Quote this message in a reply
Sttark Offline

LavosCore
1.Grafika tak reszta nie za bardzo:cool:
Nie chodzi mi o to,że krytykujesz kuce.Chcesz krytykuj sobie jej do woli,ale chodzi o to,że ta krytyka nic ci nie da po za satysfakcją.Warto marnować życie czymś takim?

2.Prawda to czytając twoje wypowiedzi sugeruje iż je masz zwłaszcza poprzez twoje durne sugerowanie w postaci linka to tematu na Deviantart.Tak to odbieram.

Kaszubiak.
Cóż to się zgodzę,że określenie jest niezbyt trafne,ale cóż poradzić?Polskość...

Nie nie widzę,sorry,ale nie wiem czego się spodziewałeś?Super rozwiniętego artykułu na temat fandomu i kreskówki?Nie tędy droga...ale jakby co zdefiniuj mi ,,bełkot tej publikacji''.W końcu to najzwyklejszy artykuł i(swoją drogą)dla mnie jest w porządku.Wiem,że każdy ma prawo do innego zdania,ale co innego mieć do niego prawo a co innego sugerowanie niestworzonych rzeczy.
(This post was last modified: 28-03-2012 14:18 by Sttark.)
28-03-2012 14:10
Infelicity Offline
*

(28-03-2012 14:10 )Mistrz logiki znowu zaskakuje, yaaay! Wrote:  Chcesz krytykuj sobie jej do woli,ale chodzi o to,że ta krytyka nic ci nie da po za satysfakcją.Warto marnować życie czymś takim?

Tak jakby własne zdanie miało dawać jakieś korzyści... Poza tym, że ma się własne zdanie, lulz.

28-03-2012 15:19
TaboretPL Offline
*

(27-03-2012 20:07 )Sttark Wrote:  Jak uważasz.
(Po za tym tych ,,przeciwników'' jest zaledwie parę tysięcy na parę milionów fanów to naprawdę nie wiele,ale cóż zrobić wszystko co dobre wzbudza kontrowersję).

Tja miliony much nie mogą się przecież mylić. Typowy argument liczbowy :P

[Image: images?q=tbn:ANd9GcQq2NzBnDAx6Op7-8qL3zh...WISDPWkIrC]
28-03-2012 15:25
Sttark Offline

Bynajmniej.Po prostu pokazuję statystyki nic więcej.Był kiedyś taki temat na jednej stronce,lecz nie pamiętam jakiej.Po za tym nie mam nic do ludzi którzy tego nie lubią,ale jest różnica między nie lubieniem show i pozostawieniem ludzi to lubiących samych sobie,a ludźmi którzy obrażają ludzi którzy to oglądają.Zrobiłem kiedyś anty-bronies konto na YouTube i z moich ,,obliczeń'' wynika(wyniki są nad wyrost bo nie zakładałem multi kont)oraz na Deviantartcie i anty bronies jest jakieś 1000/2000 ludzi nie więcej.Nie liczyłem lubiących show,ale nie będących bronies.

BTW
Skoro jakiś serial/film/gra ma i dużą popularność i dobre oceny,to po prostu jest dobry.Duża liczba widzów nie jest(sama w sobie)żadnym osiągnięciem,ale jeśli jest oparta dobrymi opiniami,recenzjami to już tak.Przykład Futurama,Simpsonowie(seriale)Heroes III,Quake.itp.
(This post was last modified: 28-03-2012 15:45 by Sttark.)
28-03-2012 15:41
Post Reply 

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5