Squbany

{socialsites}
|
RE: Squbany23
Krytyka od kogoś kto nie ma konta na YT i nie robi własnych filmów jest żadną krytyką.Zrób sobie swój kanał,z chęcią zobaczę czy będzie taki dobry.Jeśli nie,to zamilcz bo i tak Twoich bezsensownych postów nie będę czytał.
|
|
28-03-2011 06:59 |
|
Moskit

{socialsites}
|
(28-03-2011 06:59 )Squbany Wrote: Krytyka od kogoś kto nie ma konta na YT i nie robi własnych filmów jest żadną krytyką.Zrób sobie swój kanał,z chęcią zobaczę czy będzie taki dobry.Jeśli nie,to zamilcz bo i tak Twoich bezsensownych postów nie będę czytał.
Sorry Stary, ale jeżeli chcesz aby oglądało Ciebie więcej osób, to staraj stosować się do uwag innych i nie traktować ich sporą porcją (kiepskiego dodajmy) jadu. Zgodnie z tym co napisał MugoX: nie trzeba być kucharzem, aby móc docenić smak potraw, nieprawdaż?
Wyluzuj man i postaram się poprawić błędy, które Ci wytknęli. Jeżeli Ty nie potrafisz poradzić sobie z krytyką, to po prostu daruj sobie kręcenie vidsów, albo pisanie na tego typu forach. ;)
PS. Kompletnie nie rozumiem co ma dysleksja do wciskania spacji po znakach interpunkcyjnych. O_o Tutaj nie ma ŻADNYCH wyjątków, wystarczy wciskać spację po każdym przecinki, kropce czy dwukropku... (no dobra, jest wyjątek - m.in., ale to rzadko używany zwrot :P )
"There is no spoon!"
Mój kanał na YT :)
(This post was last modified: 28-03-2011 10:28 by Moskit.)
|
|
28-03-2011 10:26 |
|
Squbany

{socialsites}
|
Ale filmów na YT nie robiąc(GP,zagrajmy,własny program) nie ma się takiej wiedzy jak ktoś kto te filmiki od jakiegoś czasu z różnym skutkiem produkuje.
@Moskit Zaczynam zagrajmy w robić,moja pierwsza seria wystartowała wczoraj ,a to strona poświęcona tylko zagrajmy w a nie innych tak?Czy może się myle?Więc uwagi o moich innych filmach o których wyraźnie pisze w pierwszym poście że nie są za dobre.Zaczynam od nowa jako zagrajmer.Usunę te inne filmy aby nie psuć kontrastu starymi produkcjami.
|
|
28-03-2011 15:34 |
|
Lavos

{socialsites}
|
Quote:Krytyka od kogoś kto nie ma konta na YT i nie robi własnych filmów jest żadną krytyką.Zrób sobie swój kanał,z chęcią zobaczę czy będzie taki dobry.Jeśli nie,to zamilcz bo i tak Twoich bezsensownych postów nie będę czytał.
Ciekawe kiedy sobie zdasz sprawę jaki bełkot teraz piszesz. Dupcia boli, co?
Quote:Ale filmów na YT nie robiąc(GP,zagrajmy,własny program) nie ma się takiej wiedzy jak ktoś kto te filmiki od jakiegoś czasu z różnym skutkiem produkuje.
Jakie braki w inteligencji trzeba mieć, by załapać różnicę między twórcą a odbiorcą?
Liczę, że w swojej egzystencji niczego nie krytykujesz, bo przecież musisz być rezyserem/muzykiem/twórcą by krytykować filmy/muzykę/gry. Rany, co za biedota umysłowa.
Wiatry w mojej głowie prowadzą mnie.
|
|
28-03-2011 15:40 |
|
Squbany

{socialsites}
|
Odwal się ode mnie,nie mam zamiaru słuchać Twoich wypowiedzi.Zajmij się czymś innym a nie zaczynaniem beznadziejnych dyskusji.
A to Twoje "dupcia boli" nie wymaga komentarza.I nie wydawaj opinii nt. mojego poziomu intelektualnego jeśli mnie nie znasz,nie wiesz jak się uczę itp.Może byś napisał coś pozytywnego nt. mojego kanału a nie sama krytyka co?Chyba nie jest tak źle jak Ty piszesz.I cały czas nie odpisałeś czy sam kanał posiadasz i masz jakieś doświadczenie.Boli?Nie masz czasu na robienie filmów a sam krytykujesz pracę innych.Krytykować sobie możesz.
Z tym panem już nie rozmawiam.Powodzenia Panie Wszechwiedzący.
(This post was last modified: 28-03-2011 16:21 by Squbany.)
|
|
28-03-2011 16:20 |
|
Squbany

{socialsites}
|
Ustosunkował bym się do tych spraw co on mi zarzucił i czy u niego też jest tak idealnie.Tak było wcześniej.Teraz nie zamierzam mu na jego zaczepki odpowiadać,odpisywać.Nie ma co z takimi ludźmi rozmawiać.Pozdrawiam.
|
|
28-03-2011 16:40 |
|
Squbany

{socialsites}
|
Liczy się to jak się krytykuje.Czyżby?
Napisałem aby się "odczepił" i powinien ustąpić a nie drązyć temat który ja skończyłem,prawda?
I jeśli tak źle(pod względem przecinków,ich miejsca w zdaniu,czy składności zdań) czyta się to co piszę to niech Administrator da mi bana za to że mam z tym problem.I jeśli ktoś może to prosiłbym o zamknięcie tego wątku bo jak dla mnie temat się skończył.
|
|
28-03-2011 17:09 |
|