Quote:Jak to nie 5% ,,na oko'' co już pisałem,to ile według ciebie?
Daj sobie punkty w odbijanie piłeczki przy level upie, bo póki co jesteś w tym słaby.
Póki co, ty i tylko ty próbujesz tutaj sprowadzać cokolwiek do liczb, samemu przy okazji udowadniając, że nie masz pojęcia z czego je wyciągasz. Metoda na statystykę działa co najwyżej w CDA, mah boi.
Niby dlaczego?Denerwuje Cie to?
Skoro uważasz,że moje rozumowanie jest błędne to ok,ale udowodnij mi to.Moje liczby wyciągam z czystych przypuszczeń i niczego więcej.Podasz mi źródło twojej motywacji?
Infelicity
Szczerze?Nie chcę mi się. I to się pisze ,,tu hard for you;)''
(This post was last modified: 29-03-2012 21:45 by Sttark.)
29-03-2012 20:56
Infelicity Posts: 564
{socialsites}
Sttark, a może naucz się używania komendy quote? Sądzę, że to bardzo przydatne i będzie można się zorientować w Twoich do bólu zagmatwanych postach... :< 2hard for u?
29-03-2012 21:32
appareil Posts: 1.160
{socialsites}
Quote:Skoro uważasz,że moje rozumowanie jest błędne to ok,ale udowodnij mi to.Moje liczby wyciągam z czystych przypuszczeń i niczego więcej.Podasz mi źródło twojej motywacji?
Ubranie tego samego w inne słowa nie zmieni stanu rzeczy. Skoro sam rzucasz statystyki, to sam powinieneś je podeprzeć czymś, a nie liczyć, że ktoś zrobi to za ciebie - nie jesteś w przedszkolu. Chyba.
30-03-2012 11:56
Infelicity Posts: 564
{socialsites}
Może wróćmy do tematu...
Pamiętam, że jak byłam mała, to sobie wypożyczałam kasety z takimi starymi little pony (Z lektorem!), które mnie wkurzały i bawiły jednocześnie. No a jakieś półroku temu strasznie mi się nudziło, to włączam TV, patrzę, a tam te nowe kucyki lecą i myślę: WHAT'S THIS? Obejrzałam z ciekawości jeden odcinek, ale się nie wciągnęłam. Przyznam ładniej zrobiony (i bez lektoru) od poprzedniej wersji i da się oglądać.
Zauważyłem, że kucyki mają dość dziwną sławę. Każdy wtajemniczony wie, jakie ich przygody są interesujące, ale przez durnowate reklamy zabawek w TV, ogólne poglądy dotyczące słodkości, pastelowych kolorów itp wielu ludzi brzydzi się fanami tego serialu niczym jakimś bydłem. A szkoda, bo przecież bronies nie są bardziej szkodliwi od np. fanów pielenia grządek czy fanów hodowli grzyba ściennego. Lubię kucyki i nie boję się do tego przyznać, ot co!
(11-04-2012 19:58 )Paplok Wrote: Zauważyłem, że kucyki mają dość dziwną sławę. Każdy wtajemniczony wie, jakie ich przygody są interesujące, ale przez durnowate reklamy zabawek w TV, ogólne poglądy dotyczące słodkości, pastelowych kolorów itp wielu ludzi brzydzi się fanami tego serialu niczym jakimś bydłem. A szkoda, bo przecież bronies nie są bardziej szkodliwi od np. fanów pielenia grządek czy fanów hodowli grzyba ściennego. Lubię kucyki i nie boję się do tego przyznać, ot co!
Równie dobrze mógłbyś powiedzieć że oglądasz przygody Barbie - u ludzi pojawia się ten sam uśmiech politowania na twarzy ;]