MrChmielOO
{socialsites}
|
RE: YT Partner dla każdego?
Ja podanie wysłałem przed zmianami. Odpowiedź dostałem tego samego dnia co kubn2, ale ja mam wszystkie opcje. Strasznie YT miesza;/
|
|
16-04-2012 20:35 |
|
Wawrzyn3

{socialsites}
|
RE: YT Partner dla każdego?
Cała ta akcja z partnerem dla każdego jest śmieszna. Wprowadzili jakiś wielki boom na te niby partnerstwa tylko po to, żeby chyba podbudować niektórych, którzy już i tak na filmikach zarabiają, że dostali partenrstwo od YouTube i tego maila mogą sobie wydrukować i powiesić nad łóżkiem, bo do tego się właśnie przydaje ;< Ja złożyłem podanie o partnera tak naprawdę tylko po to, żeby skminić czy na serio zmniejszyli poziom wymagany na tego partnera jakieś 2 tygodnie temu i odpowiedzi nie dostałem, czyli pewnie mnie odrzucili. Nagle wchodzę na jedno forum, patrzę, że jeden z userów pisze, iż partnera dostał, to poirytowany wszedłem na skrzynkę mailową i patrzę, że mam wiadomość od YT iż też otrzymałem partnera, ale po 5 minutach zostałem oblany zimną wodą, bo można się nim tak naprawdę podetrzeć. Całości dopełnia fakt, że ludzie podostawali wiadomości dzień, dwa dni po mnie i wszystkie opcje partnerstwa mają. Troszkę to pokręcone i dziwne, mogli by już sobie po prostu darować tego niby-partnera.
|
|
16-04-2012 22:50 |
|