bezelo

{socialsites}
|
RE: Koniec RockAlone2k?
A moim zdaniem gdyby to robił tylko dla kasy jego materiały by były miałkie i nijakie a on wkłada to trochę siebie w sumie teraz gdy kręcę swoje zagrajmy nie oglądam ani jednego zagrajmera czy youtubera ale wcześniej fajnie się słuchało Rocka i widać że chociaż trochę wkłada w to pasji opisywanie ludzi i ich zachowań przez internet to trochę idiotyczna sprawa to tak samo jakbym ja teraz powiedział że po prostu jesteście o to zazdrośni że Rock robi to co lubi i na tym jeszcze trzebię kasiorę.
Pewno o was też tak będą pisać jak odniesiecie sukces czego wam serdecznie życzę tzn.Sukcesu nie tego drugiego :)
Ja tobie swoich przekonań nie wcisnę a ty mi swoich wiec poco się kłócić?
Największy Hajter Rp xD(tyle że nie hejtuje)
Lepiej być inteligentnym człowiekiem i udawać debila,niż być debilem i udawać inteligentnego człowieka.Bezelo Księga:życie,rozdział:doświadczenie.
|
|
04-07-2012 01:24 |
|
rock3011

{socialsites}
|
(This post was last modified: 08-07-2012 13:51 by rock3011.)
|
|
08-07-2012 13:40 |
|
kubn2

{socialsites}
|
(09-07-2012 01:12 )Dragonphis Wrote: Nie wydaje mi się żeby Rock się wypalał.
Zapewne nie zauważyłeś tego też u JJayJokera, który postanowił zostawić YT bo ludzie na tych filmach co są nadal mu nabijają wyświetlenia i generują zarobek.
Nie zdziw się jak Rock pewnego dnia zniknie i nie wróci. ;)
|
|
09-07-2012 08:43 |
|
bezelo

{socialsites}
|
Albo zniknie i ogłosi powrót
Ja tobie swoich przekonań nie wcisnę a ty mi swoich wiec poco się kłócić?
Największy Hajter Rp xD(tyle że nie hejtuje)
Lepiej być inteligentnym człowiekiem i udawać debila,niż być debilem i udawać inteligentnego człowieka.Bezelo Księga:życie,rozdział:doświadczenie.
|
|
09-07-2012 15:02 |
|
Vedoos

{socialsites}
|
bezelo Wrote:Albo zniknie i ogłosi powrót
Jeszcze chciałbym zobaczyć, że szanuje swoich widzów i powie o chwilowej przerwie ;P
Ale chyba tego nie ujrzymy. Podobnie jak u JJay'a.
Było stwierdzenie, że Rock może reżyserować Grażynę Żako.
http://www.youtube.com/watch?v=I3C4cmwgtmk
Najlepsze w opisie filmu
Quote:Ludzie przerzucili się na YouTube, bo mieli dosyć zakłamania serwowanego w telewizji, tylko po to, by trafić na oczywistą i wręcz naiwną manipulację tutaj.
O ironio, O IRONIO!
|
|
09-07-2012 16:28 |
|