RED

{socialsites}
|
RE: Koniec RockAlone2k?
nikt nie ruszy RWJ :)
ten człowiek ma taką pozycję, że nawet gdyby ktoś wystąpił przeciwko niemu, od razu zostało by to wyjaśnione.
|
|
11-07-2012 21:15 |
|
ogm

{socialsites}
|
I fajnie, że moja opinia go nie obchodzi. Nie wiem kogo chce on pozwać. Osoba za granicą to prawdopodobnie shogun. Jeżeli on go chce za taki filmik pozwać to według mnie jest żałosny(o ile faktycznie go chce pozwać). JA bym sobie głowy osobami, które gadają coś na mój temat nie zawracał. Natomiast co do żony i tego profilu to ma racje. Rozumiem też, że chciałby pozwać założycieli tego event'u, czy tam grupy na facebook'u, co chcą mu odebrać prawa rodzicielskie, bo to jest absurdalne. Teraz on zaczął walczyć z tymi wszystkimi osobami, które rzekomo publikują nieprawdziwe informacje na jego temat, ale odkąd pamiętam takie materiały były. Niektórzy go wyzywali inni mówili "nieprawdę" itd. Teraz zrobiło się głośniej dzięki shogunowi. Za jakiś czas sprawa ucichnie, a materiały dalej będą się pojawiać, tylko nie będą tak popularne, bo kogo obchodzi (mnie nie) co osoby trzecie wymyślają na Rock'a. Mi wystarczy moje zdanie na jego temat i tyle. Dalej będę uważał że Rock przesadza i nie jest to dobre co robi.
TO MNIE ŚMIESZY
(This post was last modified: 12-07-2012 12:23 by ogm.)
|
|
12-07-2012 12:19 |
|
Dexarz

{socialsites}
|
Może się syn zgodził po prostu a żona nie ;D
|
|
12-07-2012 12:42 |
|
Dexarz

{socialsites}
|
Żona się rozmyśliła :D Ale rzeczywiście tak było, pamiętam.
|
|
12-07-2012 13:13 |
|