RED

{socialsites}
|
RE: Koniec RockAlone2k?
(15-07-2012 16:16 )ZubenPL Wrote: Może przeczytacie moje posty trolki i ruszycie głową zamiast udawać "znafcuf" z onetu ? :P
Aha- skończyły Ci się argumenty :)
I polecam znaleźć definicję trolla.
|
|
15-07-2012 16:21 |
|
Gliniaczek

{socialsites}
|
A co napisałeś ciekawego w swoich postach?
Quote:Co nie zmienia faktu że w waszej obciętej wersji ,widzowi wydaje się jakoby rock przyznał się do stosowania "tagów" choć w cale tego nie zrobił.
Zacytujmy mistrza:
"Ja to rozróżniam dlatego, ze Youtube ma swoje odrębne okienko tagów, a jak używam tego pojęcia w obu przypadkach to może być mylone"
Czyli - on to tak rozróżnia, ale ma świadomość że to jedno i to samo. Więc twój argument jest nieprawidłowy, bo Maciaszek doskonale wiedział o jaki temat się rozchodzi.
|
|
15-07-2012 16:41 |
|
Gliniaczek

{socialsites}
|
Rzecz w tym że nie :)
Quote:nicki sławnych na YT w okienko tagów.
Nic takiego nie powiedział. Powiedział, ŻE NIE UŻYWAŁ TAGÓW.
"Ja to rozróżniam dlatego, ze Youtube ma swoje odrębne okienko tagów, a jak używam tego pojęcia w obu przypadkach to może być mylone"
Pojawia się kwestia - stworzył sobie rozróżnienie między okienkiem tagów a opisami, ale przyznaje że to jest tylko jego rozgraniczenie, wie że tagi mogą oznaczać i jedno i drugie.
A kiedy pojawił się zarzut wykorzystywania tagów, nagle o tym zapomniał?
|
|
15-07-2012 16:52 |
|
Infelicity

{socialsites}
|
Zuben, naprawdę, jeśli tak ma dalej to iść, to po prostu już daj spokój i znajdź albo inne tematy na tym forum, albo się po prostu wynieś. Bo na razie tylko piszesz "ale Rock wcale tego nie robił, trollki". A to do niczego nie prowadzi, my podajemy Ci argumenty, a Ty odpowiadasz "ale Rock nie robił tego, te filmy to manipulacja" itd. Czymś takim, to na czacie "twitch.tv" Rocka byś miał przyklask, ale nie tutaj.
|
|
15-07-2012 16:57 |
|
Gliniaczek

{socialsites}
|
Śmieszny jesteś, Zuben. Ja to już udowodniłem, wiesz? Możesz zaprzeczać, twierdzić że on nie pomyślał, że ktoś to odbierze to w taki sposób, ale sprawa wygląda w ten sposób - możesz nazwać deszcz ulewą, jednak niezależnie od tego to dalej będzie deszcz.
Rock jest na tyle duży, że powinien o tym wiedzieć.
(This post was last modified: 15-07-2012 16:59 by Gliniaczek.)
|
|
15-07-2012 16:59 |
|
ZubenPL

{socialsites}
|
(15-07-2012 16:57 )Infelicity Wrote: Zuben, naprawdę, jeśli tak ma dalej to iść, to po prostu już daj spokój i znajdź albo inne tematy na tym forum, albo się po prostu wynieś. Bo na razie tylko piszesz "ale Rock wcale tego nie robił, trollki". A to do niczego nie prowadzi, my podajemy Ci argumenty, a Ty odpowiadasz "ale Rock nie robił tego, te filmy to manipulacja" itd. Czymś takim, to na czacie "twitch.tv" Rocka byś miał przyklask, ale nie tutaj.
Zgadzam się tym razem z tobą , ta dyskusja nie ma najmniejszego sensu. Więc końce i mam nadzieje że wkrótce dacie sobie spokój z Rockiem.
(This post was last modified: 15-07-2012 17:04 by ZubenPL.)
|
|
15-07-2012 17:03 |
|