Post Reply 

Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 1.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ziajowaty - League of Legends [EUW] [Jungler]
Author Message
Ziajowaty Offline
*

Ziajowaty - League of Legends [EUW] [Jungler]
<b><CENTER>www.twitch.tv/ziajowaty
http://www.facebook.com/ziajowaty
</b></CENTER>
Hej! W opisie stream'u znajdziecie parametry kompa, netu, zasady chatu w tytule w miarę aktualne ELO.

Niestety, mam 1mb upload'u, dlatego też jakość jest i będzie taka, a nie inna.. Dzięki bogu, dźwięk jest wyższej jakości :).

Może teraz mały 'story time'.
Streamować zacząłem w sierpniu. Streamowałem bardzo dużo.
Jakieś 2 tygodnie temu zawiesiłem stream, ale dzisiaj (tj. 16.09.2012) nastąpiła reaktywacja. Postaram się streamować codziennie od godziny 16 do 19.
W momencie otwarcia streamu moje ELO wynosiło 1500, ale posiadanie ogromnej wiedzy o grze i odrobinki szczęścia bardzo szybko wyniosło mnie na 1700 (w 2 dni wbiłem ok. 180 ELO) i w tym momencie przestałem grać w LoL'a. Ale już wracam, gra bardzo uzależnia, nie mogę ot tak przestać grać ;).
Mainuję Junglę, a więc tego możecie się spodziewać na moim stream'ie - jungli. Chętnie odpowiadam na pytania zadane na chacie (zależnie od ich treści o.o), często objaśniam moje zachowanie itp., osobiście uwielbiam oglądać stream'y by się czegoś nauczyć, więc sam próbuję przekazać jak najwięcej.
Co do muzyki... Spodziewajcie się raczej dubstep'u, drum'n'bass'u, rock'a.

Na Facebook'u zamieszczam link do playlist'y (jeśli takowa istnieje) oraz informacje typu: stream odwołany, stream przedłużony, nieprzewidziany stream itp.

I na koniec wiadomość dla LavosCore.
Byłeś na moim stream'ie 2 razy. I akurat w takich momentach, kiedy byłem w 6-tej godzinie LoL'a, w piątej przegranej grze pod rząd. Innymi słowy, nie mogłeś zobaczyć wtedy nic dobrego, byłem przybity i zdenerwowany moimi drużynami. Im dłużej jednak streamowałem, tym bardziej zdawałem sobie sprawę, że Solo queue zależy TYLKO i wyłącznie od mojej gry i przestałem już... Hmm, ''rage'ować''?
W każdym razie, przejdę do sedna - Przepraszam za zwyzywanie Cię.

Okej, troszkę się rozpisałem, to tutaj dla tych którym nie chciało się czytać:
Jungler, dużo informacji na stream'ie, śmiało pytać. Rage ograniczony do minimum. Wytykam własne błędy!

P.S. Aktualnie w moim archiwum filmów znajduję się jedna audycja, 2 godzinki. Jest to po tym dłuższym okresie nieaktywności (11 dni nie grałem w LoL'a, strasznie straciłem wprawę) a do tego ping mi okropnie skacze, nie sugerujcie się proszę tym materiałem za bardzo!
16-09-2012 12:00
Find all posts by this user Quote this message in a reply
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Infestation, CS:GO, League of Legends i wiele więcej Blajnd 8 2.397 26-08-2013 22:17
Last Post: Lugia007
Wideo Stream League of Legends (platyna 2), najwyższa jakość w Polsce. RAGER 2 1.348 28-03-2013 17:42
Last Post: MircoCroCop
  Streamy z League of Legends codziennie 19.00 pepson97 0 786 31-01-2013 19:07
Last Post: pepson97
  Black Ops 2, League of Legends 16-02-2013 18:30 Jaworek98 0 691 20-01-2013 13:27
Last Post: Jaworek98

Forum Jump:

User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)
Strona główna | Return to Top | Return to Content | Lite (Archive) Mode | RSS Syndication | Forum GTAV.net.pl - Grand Theft Auto 5